2018-04-14

Chisom Egbuchulam redo för spel

Nye strikern Chisom Egbuchulam är på plats i Falkenberg och har nu gjort sin första träning med sin nya klubb.

Chisom Egbuchulam kom till Falkenberg igår och bektantade sig då med sina nya faciliteter. Han poserade glatt på bilder och tyckte det var kul att äntligen vara på plats och få ta på sig den gula FFF-tröjan för första gången.
– Jag är väldigt nöjd och glad över att vara en del av FFF. Jag är här för att hjälpa laget att nå allsvenskan, säger 26-åringen från Nigeria.

Idag gjorde den före detta BK Häcken-anfallaren, som blev nigeriansk mästare med Enugu Rangers 2016 och då var lagets främste poänggörare, sin första träning med sina nya lagkamrater. Han såg spelsugen ut och är redo för spel.
– Chisom såg bra ut på träningen och han kommer såklart att ingå i truppen. Med Chisom får vi en väldig snabbhet i anfallet och en tydlig djupledsgående forward och han ser redo ut att kunna spela matcher direkt, säger Hasse Eklund.

Text: E.N.
Foto: Robert Boman