TILLBAKA

2018-05-11

Inför Brage Away: "Laddade för revansch"

Imorgon kväll väntar bortamatch mot IK Brage på Domnarvsvallen. FFF vill studsa tillbaka efter förlusten mot Öster senast.

– Det är bara att konstatera att superettan är en svår serie och är du inte på topp så får du inga bra resultat med dig. Nu har vi analyserat Öster och vår första halvlek är inte tillräckligt bra för att vi ska få poäng med oss från matchen. Det finns en del bitar som måste rättas till inför den svåra bortamatchen mot Brage borta, säger Hasse Eklund.

IK Brage har inlett med två segrar och fyra kryss och är således obesegrade. FFF ligger just nu tre poäng före i tabellen.
– Brage är ingen blyg nykomling utan har presterat som om man har varit lång tid i superettan. Vi hoppas såklart kunna ge dem deras första förlust i årets serie och har jobbat mycket med vår speluppbyggnad från målvakt som jag tror är nyckeln i denna match, säger huvudtränaren och fortsätter:
– Får vi bättre rörelse i vårt passningsspel så kan vi starta anfallen på ett bättre sätt. Det kommer att leda till fler avslut i bättre lägen.

Enock Kwakwa är avstängd och ersätts i 18-mannatruppen av Mergim Laci. Inga förändringar i övrigt. Avspark sker klockan 18.00 imorgon. Ryktet gör gällande att några supportrar redan är på väg till Borlänge.
– Vi har en positiv energi i truppen och är laddade för revansch, säger Hasse Eklund.

Truppen:
Johan Brattberg, Hampus Nilsson, Linus Andersson, Erik Zetterberg, Tobias Karlsson, Erik Pärsson, Kalle Söderström, Robin Östlind, Christoffer Carlsson, Per Karlsson, Edi Sylisufaj, Mergim Laci, Mahmut Özen, John Björkengren, Anton Wede, Tobias Englund, Chisom Egbuchulam, Tibor Brink Joza (K).

E.N.

Chisom debut
Falkenbergs FF
Box 56
311 21 Falkenberg

E-post: fff@falkenbergsff.se
Falcon Alkoholfri Arena
Kristineslättsallen 3
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)