2018-06-10

U17 - Örgryte IS 4-2 (3-1)

Ännu en seger för U17 laget som kommit igång och gör ytterligare en bra prestation.

Idag var det dags att följa upp förra helgens seger mot Blåvitt genom att besegra ännu ett gäng från Göteborg, närmare bestämt Örgryte IS.

U17 började piggt och tog direkt tag i taktpinnen hemma på Kristineslätt och efter en fin prestation av Lorik Ademi kunde Tito Eyakola Dicksson från nära håll sätta dit 1-0 redan i den 4:e spelminuten.

Kort därefter kvitterade gästande ÖIS till 1-1, men innan första halvlek var över hade Lorik Ademi gett hemmalaget ledningen med sitt 2-1 mål, och Albin Andersson ville inte vara sämre och utökade även ledningen till 3-1.

Andra halvlek var ingen välspelad match där båda lagen såg ut att påverkas av värmen och bollinnehavet skiftade ofta pga felbeslut som resulterade i bolltapp och mycket omställningar för båda lagen. ÖIS reducerar med ca 15 kvar till 3-2, men Lorik Ademi stänger matchen i den 83:e minuten med sitt 4-2 mål efter en fin framspelning av Melker Larsson.

Vi gör en helt okej första halvlek, men mattas i andra och kvalitén på våra aktioner med och utan boll blir något sämre. Nästa match för U17 är Hallandsderbyt mot Halmstads BK på lördag 16/6 kl 11:30 på Björkvallen i Ränneslöv.