2018-08-10

U19 klara för DM-final

Tordagskvällens semifinal blev ganska väntat en match som innehöll mycket av det som ofta kännetecknar ett derby, hög intensitet, tuffa närkamper, lite smågrinigt, samt jämnt och spännande.

FFF inledde matchen bäst, efter drygt 5 minuter rivs Carl Martinsson revs ner i straffområdet och Tobias Wahlberg placerar lugnt in straffen till 0-1. Målet blev en signal till Bois att gå mer framåt, spelet jämnas ut och en kvittering kommer ganska snart. Mönstret upprepar sig sen större delen av matchen, FFF dominerar när ställningen är lika Bois tar över vid FFF-ledning.
Arijan Osmani gör 1-2 mitt i halvleken, efter att Rami Hajal stressat en boisare till ett misstag som friställer Arijan. Bois kvitterar innan halvleken är över och 2-2 i halvtid är ett logiskt resultat.
Även andra halvlek inleder FFF med ett spelövertag, tilldelas en ny straff när Rasmus Fridolf fälls. Tobias tar väl vara på även den andra straffen. Bois kvitterar lite senare på matchens tredje straff. 3-3 med drygt tio minuter kvar och en oviss förlängning känns nära. Då kombinerar Rami Hajal och Lorik Ademi sig fram på vänsterkanten och på Ramis inspel sätter Mostafa Kebbi 3-4. Strax därefter utökar Rasmus Fridolf till 5-3 och finalplatsen är klar!

U-19 NYHET