TILLBAKA

2018-09-11

Tung förlust mot Landskrona

FFF gjorde ingen bra insats mot Landskrona och föll hemma med 1-2 på tisdagskvällen.

FFF började okej och skapade några halvchanser under den första halvleken. Men det var Landskrona som hade den bästa chansen. I 41:a minuten sköt Alexander Tkacz i stolpen. De första 45 minuterna förblev mållösa. Det var också ganska svårspelat på grund av det regn som skapat vattenpölar på planen.

En dryg kvart in i andra halvlek gjorde FFF sitt första byte då Erik Pärsson kom in istället för Anton Wede. Fyra minuter senare tog Landskrona ledningen. Filip Pivkovski tryckte in bollen när FFF misslyckades med att få bort den. Strax efter skulle FFF ha haft en solklar straff för hands, men Victor Wolf vägrade att blåsa.

FFF gjorde ett dubbelbyte i 77:e minuten. Enock Kwakwa och Zlatan Krizanovic kom in och John Björkengren och Chisom Egbuchulam gick ut. Fem minuter senare drygade Landskrona ut ledningen till 0-2 efter miss i kommunikationen i FFF-försvaret. FFF gav inte upp utan två minuter därefter vräkte Zlatan Krizanovic in reduceringen.

FFF lyfte upp Hampus Nilsson vid två tillfällen på övertid men lyckades inte få till en kvittering. FFF torskade och misslyckades med att utöka försprånget till AFC Eskilstuna. Nu gäller det att slicka såren och göra en bra prestation borta mot Gefle på söndag.

Text: E.N.
Foto: Robert Boman/Glenn T. Unger

Straff LBoIs
Falkenbergs FF
Box 56
311 21 Falkenberg

E-post: fff@falkenbergsff.se
Falcon Alkoholfri Arena
Kristineslättsallen 3
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)