2018-10-06

Nedflyttningsspöket skrämmer U19

U19-laget ligger för tillfället på jumboplats i U19 Allsvenskans nedflyttningsserie. Eftersom två lag åker ur, kan det bli tufft att klara sig kvar i U19 Allsvenskan södra.

Efter förra veckans 0-2-förlust mot bottenkollegan Örgryte IS var det idag något av en ödesmatch borta mot ett annat av bottenlagen, Gais. Tyvärr blev det ett riktigt bottennapp och storförlust med 5-0 efter 1-0 i halvlek. Så nu ska det riktigt mycket till om kontraktet ska räddas. Visserligen bara 3 poäng upp till Gais och Ängelholm, men klart sämre målskillnad. ÄFF har dessutom en match mindre spelad, så med 3 matcher kvar ser det ganska mörkt ut. Känslan är tyvärr att laget har svårt att hantera den uppkomna situationen och delvis underpresterat i de senaste matcherna. Men hoppet är som bekant det sista som överger en, så självklart ska det fightas hela vägen. Ängelholm hemma nästa lördag innebär förhoppningsvis en klart bättre prestation och då också ett klart bättre resultat.

U-19 NYHET