TILLBAKA

2018-11-01

Inför Norrby Away: "Känslan är på topp"

Imorgon kväll kan allt avgöras. Vid poäng borta mot Norrby når FFF allsvenskan 2019! Men då krävs en helgjuten insats i Borås.

– Serien går in i sitt slutskede och nu väntar Norrby borta. Vi har lagt Värnamo till handlingarna och tar med oss en bra prestation som vi ska bygga vidare på och föra över in i nästa match, säger Hasse Eklund.

Mötet i Falkenberg tidigare i år slutade 0-0. Hasse Eklund har bra koll på tabelltian.
– Norrby har en del individuell skicklighet i laget och man jobbar också hårt för varandra. Taktiskt får vi göra några små korrigeringar. Annars har veckans träningar mest handlat om att få ut föregående match ur benen och skaffa en bra känsla inför matchen. Jag tycker att humöret och känslan är på topp. Alla spelare i truppen är redo att bidraga med det man kan för att vi ska kunna vinna matchen, säger huvudtränaren.
Han känner att FFF har en liten revansch att utkräva då vi inte fick hål på Norrby på hemmaplan.
– Nu har vi arbetat med att få in fler och tuffare löpningar i straffområdet för att kunna göra mål på de chanser som vi kan skapa mot Norrbys defensiv.

Yellow and White Pride har fyllt fem supporterbussar. Laget kan därmed räkna med bra läktarstöd.
– Jag förstår att det är en viktig match och det är fantastiskt kul att så många vill hjälpa oss över mållinjen. Men för oss är det en match som vi har gjort en vanlig förberedelse inför och som vi ska försöka att vinna. Det gäller att hålla spänningsnivån på rätt ställe och se till att man har rätt attityd till matchen, säger Hasse Eklund.

Läget i laget ser bra ut bortsett från att Passi Prudence, som varit sjuk, utgår ur truppen.

Truppen i sin helhet:
Johan Brattberg, Hampus Nilsson, Ludvig Johansson, Hampus Svensson, Tobias Karlsson, Erik Pärsson, Kalle Söderström, Robin Östlind, Christoffer Carlsson, Per Karlsson, Edi Sylisufaj, Mergim Laci, John Björkengren, Enock Kwakwa, Tobias Englund, Chisom Egbuchulam, Tibor Brink Joza (K), Zlatan Krizanovic.

Matchen kickar i gång klockan 19.00 på Borås Arena!

E.N.

chisse
Falkenbergs FF
Box 56
311 21 Falkenberg

E-post: fff@falkenbergsff.se
Falcon Alkoholfri Arena
Kristineslättsallen 3
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)