2018-11-03

GULVIT STOLTHET - Tillsammans för Falkenberg

Läs vad Falkenbergs FF:s klubbchef Patrik Lundgren skriver så här dagen efter gårdagskvällens härliga bedrift. Han känner stor STOLTHET för klubben i sitt hjärta. Tillsammans för Falkenberg.

Lördag men inte vilken lördag som helst. Vi är i Allsvenskan!! Efter många kramar, gratulationer, glädje, fest samt tårar om vartannat vaknade jag upp till en solig lördagmorgon i Falkenberg. Trött, men med en inre glädje så funderar jag på hur summerar jag detta. Det finns bara ett ord som kommer upp i hjärnan hela tiden: Stolthet!

Stolthet av att tillhöra och vara en del av en förening som har ett enormt stort hjärta som gång efter gång visar att tillsammans är vi starka. En förening som är starka i sina grundvärderingar och sätter trivsel och glädje i första rummet.

Stolthet över alla våra supportrar som stöttar oss i vått och torrt. Som hela tiden växer. Ett bortastöd som ekade över hela Borås igår och gav spelare och ledare det extra stödet som behövs.

Stolthet över medlemmar, styrelse och personal. Styrelse som ger mig och min personal förutsättningar att skapa en bra verksamhet. Personal som hela tiden kämpar och ligger i för att få ut det bästa av Falkenbergs FF. Ni är guld värda och jag hoppas Ni sträcker på Er lite extra idag.
Stolthet över alla våra ideella krafter. Utan Er är inte Falkenbergs FF vad vi är idag. Ideella ledare som ser till att våra ungdomar växer både som fotbollsspelare men framförallt som människor. Ideella funktionärer som sprider glädje till våra arrangemang som ger den service som människor vill ha. Tack!

Stolthet över att få bo och verka i en kommun som satsar och tror på oss. Stolt över våra sponsorer som gör det möjligt för oss att ha en bra verksamhet, bra ledare och bra spelare. Ni är grymt lojala FFF och vi är extremt tacksamma.

Stolthet över vår talangverksamhet som ständigt tar hand om våra talangfulla ungdomar och utvecklar dem till fantastiska fotbollsspelare.

Stolthet över våra ledare och spelare i A-laget. För första gången i FFF:s historia satte vi upp en tuff målsättning om att ta oss tillbaka till Allsvenskan. Med högt uppställda målsättningar ökar förväntningarna, kraven blir högre på både spelare och ledare samt alla runt omkring. Trots det presterade ni som bäst. Helt fantastiskt och enligt mig en bragd.

Jag vill med detta rikta ett stort TACK till Er alla. Tillsammans har vi nått vårt mål: ALLSVENSKAN 2019!

Innan våra förberedelser för 2019 påbörjar så ska vi göra allt för att slutföra serien på bästa sätt. Det gör vi den 10 november mot GAIS. Hoppas alla Falkenbergare kommer dit och ger ert stöd återigen till ledare och spelare.

Patrik Lundgren
Klubbchef Falkenbergs FF