TILLBAKA

2018-11-09

Inför Gais hemma: "Seriesegern är en morot"

Imorgon eftermiddag spelar Falkenbergs FF sin sista match för säsongen. FFF går för serieseger och Gais spelar för att undvika negativt kvalspel.

Vi har alla fantastiska minnesbilder från Borås som vi kommer att ta med oss livet ut. Men det är en match kvar på säsongen och FFF har fortfarande chans att vinna serien.
– Vi är oerhört glada över att vi säkrade kontraktet i fredags. Men vi är inställda på att göra en bra match till och seriesegern är såklart en morot. Vi hade ett väldigt bra publikstöd i Borås och jag hoppas att supportrarna kommer att hjälpa oss nu också, säger tränaren Hasse Eklund.

Positivt är att målvakten Hampus Nilsson är tillbaka. Han blev pappa för andra gången i lördags morse och kom därför inte till spel i Borås. Nu är han åter redo för spel.
– Vi vill få ett fint avslut på säsongen, säger "Hampe".
Kapten Tibor Brink Joza håller med.
– Vi ska gå ut och göra en bra insats i sista matchen på säsongen, säger "Tibbe".

Truppen:
Johan Brattberg, Hampus Nilsson, Ludvig Johansson, Hampus Svensson, Tobias Karlsson, Erik Pärsson, Kalle Söderström, Robin Östlind, Christoffer Carlsson, Per Karlsson, Edi Sylisufaj, Mergim Laci, John Björkengren, Enock Kwakwa, Tobias Englund, Chisom Egbuchulam, Tibor Brink Joza (K), Zlatan Krizanovic.

E.N.

Målglädje i Borås
Falkenbergs FF
Box 56
311 21 Falkenberg

E-post: fff@falkenbergsff.se
Falcon Alkoholfri Arena
Kristineslättsallen 3
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)