2018-11-09

Matchen spelas som planerat men minglet inställt

Med anledning av det tragiska som hänt med Dantes försvinnande i Falkenberg har vi valt att ställa in lördagens jubileumsfirande på Harrys. Matchen spelas däremot som planerat.

Vi hade hoppats att skapa en trevlig kväll tillsammans för alla er som hjälper oss och det finns så mycket att fira det här året. Ändå känns världsliga saker som fotboll, 90-årsfirande och serieavancemang som oviktigt i sammanhanget och det var ett självklart beslut för styrelsen att ställa in vårt jubileum. Även kommunens planerade firande på stan på söndag är inställt i samförstånd med föreningen. Matchen mot Gais spelas dock som planerat på Falcon Alkoholfri Arena imorgon klockan 16.00.

Vi har under de senaste dagarna på nära håll från vår plats på arenan kunnat bevittna det otroliga engagemang som folk visat för Dante. Mitt i allt det tragiska runt försvinnandet är det samtidigt hoppfullt att så många människor ställer upp för varandra och vill hjälpa till. Våra tankar och stöd går i denna stund till Dante och hans anhöriga alla som hjälper till och stöttar familjen med att leta.

Tillsammans för Falkenberg.

Lars-Eric Nilsson