2018-12-04

Årskort 2019 - Missa inte vårt julerbjudande!

Säsongen för 2018 är slut och nu blickar vi mot 2019 och en ny spännande säsong i Allsvenskan. Vi vill passa på att tacka er som haft säsongskort hos oss under 2018 och hoppas ni vill förlänga inför 2019.

Idag klockan 13.00 öppnar vi upp för förnyelse av årskort på webben. För er som haft platser under 2018 så kan dessa förlängas fram till den 31 januari 2019.

Såhär gör du för att förnya ditt årskort!

Klicka på länken https://falkenbergsff.ebiljett.nu/ sen loggar du in med den e-post som du angav när du köpte ditt kort inför säsongen 2018. Har du glömt ditt lösenord så klicka på ”glömt lösenord” så får du ett nytt.
Klicka sen på ”Mina säsongskort” och följ anvisningarna så förnyar du dem enkelt själv.
För dig som inte har angivit någon e-post kan du komma in till oss på kontoret på vardagar 13.00 – 15.00.(Vänligen respektera dessa tider då det är begränsad bemanning).

Priser årskort 2019

Sittplats                                          Årskort
Sittplats Vuxen:                              2600 kr
Sittplats Barn/ungdom (7–18 år):   1400 kr

(Barn upp till 7 år sitter gratis i vuxens knä)

Ståplats hemma                             Årskort                Julerbjudande
Ståplats Vuxen:                              1200 kr                1000 kr
Ståplats Barn/ungdom (7–18 år):   1000 kr                800 kr

Skaffa säsongskort 2019

Klicka på länken https://falkenbergsff.ebiljett.nu/ och följ instruktionerna och välj önskad plats.

Priser biljetter 2019

Sittplats
                                                                 Förköp         Matchkassa
Sittplats Vuxen:                                        220 kr           250 kr
Sittplats Barn/ungdom (7–18 år):             120 kr           150 kr
Sittplats Familj (2 vuxna + 2 barn):          500 kr           500 kr

Barn upp till 7 år sitter gratis i vuxens knä.

Ståplats
                                                                 Förköp        Matchkassa
Ståplats Vuxen:                                        140 kr          160 kr
Ståplats Barn/ungdom (7–18 år):             80 kr            100 kr

Barn upp till 7 år går in gratis i målsmans sällskap.

När börjar förlängningen av säsongskort?
• Förlängning av säsongskort pågår 4 dec till 31 januari
• Nyförsäljning av säsongskort börjar 4 december 13.00

Var förlänger jag mitt säsongskort?
För dig som inte har angivit någon e-post kan du komma in till oss på kontoret på vardagar 13.00 – 15.00. (Vänligen respektera dessa tider då det är begränsad bemanning).

Hur betalar jag mitt säsongskort?
Genom betallösningarna som finns på hemsidan.

Är säsongskortet personligt?
Nej, säsongskortet är inte personligt. Får du förhinder att gå på en match får du gärna överlåta det till någon annan.

När får jag mitt säsongskort?
Säsongskorten till Allsvenskan 2019 är digitala, önskar du ett fysiskt kort meddelar du linus.folkesson@falkenbergsff.se Ett fysiskt kort kostar 50 kr extra. För dig som förlänger så använder du samma kort som du haft 2018, det aktiveras automatiskt.

Kan jag byta plats?
Ja, då kan du komma in till oss på kontoret på vardagar 13.00 – 15.00. (Vänligen respektera dessa tider då det är begränsad bemanning).

Jag har ytterligare frågor angående säsongskort, vart vänder jag mig?
Kontakta oss på linus.folkesson@falkenbergsff.se eller besök oss på kontoret.

Årskort2019