2014-10-21

Regina Lund om kärleken till FFF: "Stark känsla i hjärtat"

Regina Lund berättar i en intervju med fff.se om sin kärlek till Falkenbergs FF.

Vad har du för koppling till FFF?
- Förutom mitt yrke som skådespelare, sångerska , låtskrivare , konstnär och artist så är jag även Healer/Medium och vissa år har jag haft många klienter inom sportvärlden. Inte bara från Sverige utan från runt om i världen. Men ibland så bestämmer jag mig för att ge min energi lite random... som nu till ett helt lag. Ödet ville sig så. Och FFF känner jag förtjänar det. Jag bestämde mig helt enkelt bara för att rent privat ge min energi och kraft till FFF. Jag följde en mycket stark känsla i hjärtat.

Hur länge har du hållit på FFF och vad skulle du säga är tjusningen med klubben?
- Sen den 8 april 2014. Klubben är en askungesaga och det finns oanad och ännu outlevd potential. Framtiden och nuet kommer visa dess kraft.

Har du sett några matcher på plats?
- Ja, jag har varit på plats. Då har de vunnit.

Vad tycker du om lagets säsong i allsvenskan?
- Magisk!

Vad tror du om de avslutande matcherna?
- Jag tror laget vid havet kommer ha stark medvind. Jag tror på vinst i alla kommande matcher. Jag tror hela laget kommer ha ännu bättre självförtroende, ännu mer hunger, vilja och styrka. Vilja är sexigt och det har FFF. Finns det en vilja så finns det en väg. Jag älskar när någon - eller som i detta fallet ett helt lag - reser sig likt fågel Fenix och som ur en askungesaga visar att man ur underläge kan resa sig och trotsa det som andra påstår är omöjligt och stå upp för sig själva och bevisa att det faktiskt är möjligt! Jag tror på FFF och på under och mirakel. Jag tror på att solen kommer lysa gul och klar på hela laget, om inte utomhus så inombords i alla spelarnas hjärtan och celler och spelglädjen kommer infinna sig. Laget kommer flyga fram och förvåna många skeptiker.

- Varje människa är ansvarig för sin egen lycka så när varje spelare som nu hittat sin lust och sitt lyckorus i spelet så blir laget okrossbart. Spelglädjen och livsglädjen är den högsta vinsten och den kan ingen ta ifrån nån när den väl tagit fäste i själen. Laget vid havet har redan vunnit högsta vinsten: den personliga och gemensamma glädjen, spelglädjen, lekfullheten, samhörigheten, kamratskapen, publikens kärlek och support och så till på köpet en intelligent och empatisk tränare med stor erfarenhet, stil och internationell klass: den bäste, den eminente, begåvade, legendaren Henrik Larsson. Vilken vinst! Var rädd om den diamanten! Jag förutspår segrar av alla slag! Jag säger grattis till er alla i FFF! Happy Everything All The Time! Ha kul! Hopppas nu ni får springa på äkta gräs också! Varje steg är en kyss! Gå passionerat genom livet!

- Jag är på plats när ni minst anar det och även när jag inte är på plats fysiskt så är Reginas universum på plats i annan form. Jag är imponerad och respektfull inför allas era prestationer.
Finns det en vilja så finns det en väg! Heja!

E.N.

Regina