2015-10-10

Förlust eller inte?

Matchen mot Häcken på Bravida Arena slutade 2-1, efter hemmaledning med 2-0 i paus.

Tre förluster i rad, känns naturligtvis inte bra. Men det är skillnad på förlust och förlust. Förra veckans besvikelse över 3 missade poäng, eller kanske framför allt besvikelsen över vår prestation, finns inte alls efter dagens match. Summeringen efter Trelleborgs-matchen var att vi slutade spela efter vår 2-0-ledning och därefter underpresterade rejält. Idag var det helt annorlunda, vi mötte ett lag som var bättre, men bjöd verkligen upp till kamp! Vi uppträdde som ett lag, tog det defensiva jobb som krävdes och visade vinnarattityd i uppträdandet.
Får en mardrömsstart med 0-1 på en tilltrasslad situation efter hörna i minut 1. Sen dröjer de inte länge innan en Häckenforward snyggt vänder bort vårt försvar och borrar in tvåan i krysset. Då kändes det inte bra på tränarbänken fanns oron för ett ras! Men vi reser oss lyfter upp spelet, skapar några chanser och täpper till bakåt. Så efter 0-2 spelar vi relativt jämnt med Häcken i första.
Även inledningen av andra är bra från vår sida. Passningsspelet funkar stundtals riktigt bra på arenans fina konstgräs och vi kommer till några lägen utan att få dit bollen. Ändrar lite för att få in fler anfallare sista 20, men då börjar vi tröttna och Häcken tar över, så Isak räddar oss vid några tillfällen med lysande räddningar. I sista minuten rinner Jesper J igenom på högerkanten spelar snett bakåt till Sebastian som bestämt placerar in 2-1. Sen är det bara sekunder kvar, så Häcken vinner helt rättvist.

Laget;
Isak-Jonathan, Joel, Ludvig, Linus M-Jesper J, John:Alfred, Oscar, Granit-Jesper K
avb, Robert, Victor E, Filip, Sebastian, Robin