2015-10-17

Storseger i serieavslutningen

Matchen på Kristineslätt mot Kristianstad i 26:e och sista omgången av U19 Allsvenska södra slutade med hemmaseger 5-0, efter 2.0 i halvlek.

För första gången under två års spel i denna serie vann vi en match stort och med ett klart spelövertag.
Kristianstad slutade på sista plats i serien och räckte inte riktigt till. Vi tog tag i matchen från början med ett aggressivt försvarspel, ett helt okey passningsspel och många fina djupledlöpningar. Lyckades också på ett bra sätt behålla koncentrationen och arbetsviljan hela matchen, så 5-0 segern kändes klart rättvis! Härligt med en så bra avslutning av säsongen. Stort tack och beröm till hela truppen för en bra och rolig säsong!

Målen
1-0 Jesper K, ass Alfred
2-0 Jesper K. ass John
3-0 Alfred på frispark