2017-01-04

FFF flyttar upp trio till A-laget

Falkenbergs FF väljer att flytta upp tre lovande juniorer till A-truppen.

FFF har skrivit treårskontrakt med lovande juniorerna Edi Sylisufaj (som i slutet av förra säsongen blev allsvenskans första spelare född på 2000-talet), 16, John Björkengren, 18, och Ludvig Johansson, 18.
– Alla tre har förutsättningar för att kunna slåss om en plats i laget i framtiden, säger sportchef Håkan Nilsson.

Han kommenterar spelarna så här:

Edi Sylisufaj:
– Han är en utpräglad målskytt. Han är en anfallare som älskar att göra mål och är duktig på det också. Edi har väldigt bra förutsättningar.

John Björkengren:
– Det är en central mittfältare. Om man ska likna honom med någon skulle jag säga David Svensson. John är en balansspelare. Han är en väldigt bra passningsspelare som lägger ner hårt jobb på plan.

Ludvig Johansson:
– Mittback och son till FFF-legendaren Roger ”Senan” Johansson. Han är följsam och mycket bra på att läsa spelet. Det han behöver förbättra är fysiken.

E.N.

Edi