TILLBAKA

2017-03-15

FFF åker på träningsläger: "Oerhört skönt"

I detta nu är FFF på väg till Spanien för träningsläger i Salou. Gruppen är laddad.

– Det ska bli oerhört skönt och välbehövligt känns det som. Mina förväntningar är att vi ska bli tightare som grupp och även lära känna de nya spelarna bättre samt ha det jäkligt skönt och träna bra, säger Erik Pärsson.
Du är inte rädd för inkilningen?
– Haha, nej. Det ska bara bli kul.

Lagkapten David Svensson har varit med på många träningsläger. Han ser fram emot årets.
– Det ska bli gött! Förhoppningsvis är det bättre väder än här, säger FFF:s meste spelare genom tiderna.

Hasse Eklund tycker att det är jättebra att de tre senaste nyförvärven hann bli klara i tid, så att de kunde följa med på lägret.
– Jag är nöjd med truppen och blir ännu gladare om våra skadade spelare blir friska. Nu är det vi tillsammans som ska arbeta stenhårt för Falkenberg och alla dess supportrar. Lägret kommer handla om en del repetitioner om vår strategi i anfall och försvarsspel samt finslipning av anfallsspel runt motståndarens straffområde. Vi kommer även fortsättningsvis jobba med att bygga en FFF-kultur där sammanhållning är en viktig del, samt ett bra prestationsklimat där man hela tiden vill utveckla sig och bli bättre, säger tränaren och fortsätter:
– Belastningsmässigt ligger vi väldigt ojämnt just nu när våra nya spelare har kommit in och våra långtidsskadade spelare börjar återhämta sig. Vi får vara noggranna på lägret och hitta ett individuellt upplägg för många spelare så vi kan ha så många som möjligt friska till premiären den 2 april, säger Eklund, som avslöjar att årets målsättning kommer diskuteras i Spanien.

E.N.
 

Björkengren läger
Falkenbergs FF
Box 56
311 21 Falkenberg

E-post: fff@falkenbergsff.se
Falcon Alkoholfri Arena
Kristineslättsallen 3
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)