TILLBAKA

2017-03-17

Tankar från sportchefen

Nu är dags för en rapport från sportchef Håkan Nilsson:

För tionde året i rad har jag förmånen att få följa med på Falkenbergs FF:s A-trupp på träningsläger, denna gång till Salou, cirka en timmes bilresa söderut från Barcelona.

Som alltid är 33 spelare och ledare inklusive mig själv förväntansfulla att få komma till GRÄSplaner o varmare klimat, samtidigt lidande med Erik, Hampus o Zlatan som får stanna kvar hemma och köra sin rehab i ett betydligt bistrare klimat.

Även resande med ett dåligt samvete där vår organisation hemma sliter 24/7 för att allting ska bli klart till premiären. Känns just nu som ett litet Impossible Mission uppdrag under Patriks ledning.

I skrivande stund är samtliga spelare på plats:
Chatto och Özen kom via London med ett senare flyg och hämtades av undertecknad till det första träningspasset. Johan Brattberg landade idag efter reseförbud på grund av magsjuka och även han är installerad i sexbäddsrummet, där han är åldermannen född i december -96.

Tre träningspass är genomförda och alla så när som på Stefan och Daniel deltar till 100 procent. Första passet genomfördes på hybridgräs vilket var en mycket positiv upplevelse, mycket liten skillnad från naturgräs, framtiden för fotboll i Sverige?

Alltid lätt vid den här tiden på året att vara optimist, men det ser intressant ut och vi har ett bra och framförallt utvecklingsbart lag på gång, stämningen är hög(än så länge tror alla att de skall spela i premiären) och det känns som vi har fått tillbaka den FFF-känsla som genom åren gett oss framgångar, dock är en otroligt viktig del att vi får vara skadefria och få tillbaka det något stukade självförtroende de spelare lever med som har varit med åren i allsvenskan.

Sportchefen ska ikväll påbörja en otroligt efterlängtad (???) frågesport som varar veckan ut och eftersom vi har vissa praktiska inslag detta år skulle jag inte sätta mina pengar på ledarteamet.

Håkis
Falkenbergs FF
Box 56
311 21 Falkenberg

E-post: fff@falkenbergsff.se
Falcon Alkoholfri Arena
Kristineslättsallen 3
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)