TILLBAKA

2017-03-19

Mer tankar från sportchefen

Håkan Nilsson avger en ny rapport från Spanien:

Jag kan bara instämma i tidigare inlägg: fantastiskt väder, mycket bra boende, bra gräsplaner och okej mat. När det sedan blev vinst i träningsmatchen mot Lahti skapas förutsättningar för ett träningsläger som vi förhoppningsvis kan dra nytta av under säsongen.

Utav 25 spelare som deltar på lägret är hela 13 stycken från Falkenberg och då räknar jag inte den sedan länge falkenbergiserade Mr. Rodevåg. Det är inte många elitlag i Sverige som kan utmana om detta, exempelvis har HBK i skrivande stund 10 av 22.

Vi har även 13 spelare som aldrig varit med på ett Läger med FFF så mycket fokus ”off the pitch” ligger på att få ihop gruppen. Utan att ha någon som helst aning, då vi ledare som alltid är totalförbjudna på inkilningskvällen, så hade den enligt rapporter varit väldigt lyckad och som tidigare sagts är sportchefens frågestundskvällar omåttligt populära!? Gruppen känns mycket bra vilket alltid är en framgångsfaktor.

Träningarna består mycket av att finslipa de enskilda lagdelarna i både offensiven och defensiven och det ser spännande ut. Det finns en stor kvalitet i truppen och engagemanget är bra.

Till sist kan nämnas att vår materialansvarige Lars Kärrå visade otrolig talang när mästerskapet i minigolf avgjordes. Lars krossade samtliga övriga ledare och då är ändock Hasse Eklund svensk juniormästare i bangolf.

Lägerbild
Falkenbergs FF
Box 56
311 21 Falkenberg

E-post: fff@falkenbergsff.se
Falcon Alkoholfri Arena
Kristineslättsallen 3
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)