2017-07-14

U21 vann stort i epilogen

FFF:s U21-lag hade redan säkrat seriesegern i U21 superettan södra. Men laget nöjde sig inte med det. I avslutningsmatchen vann Gulvitt med 4-0 mot ÖIS.

Det blev en behaglig bortamatch för FFF. Matchen tillhörde Laget vid havet - från start till mål.
– Skönt att grabbarna avslutar serien med en stabil insats. Vi startade väldigt bra och borde ha gjort två-tre mål under de första tio minuterna, säger tränare Jonas Axeldal.
Johan Lassagård gjorde 1-0 efter en hörna från Richard Donkor. Mergim Laci satte FFF:s andra mål innan paus.
– Mergim avslutade ett fint anfall. Där kunde man se att det vi tränar på också omsätts i match, säger Axeldal nöjt.
Richard Donkor fixade 3-0 med ett skott avlossat utanför straffområdet. Mergim Laci spikade sedan slutresultatet till 4-0.

Så startade FFF:
Johan Brattberg - Robin Carlsson, Tobias Karlsson, Ludvig Johansson, Emanuel Haraldsson - Johan Lassagård, John Björkengren, Tobias Wahlberg, Richard Donkor - Mergim Laci, Filip Kylli Nilsson

Text: E.N.
Foto: Anton "Mr 100 procent" Karlsson