2018-12-18

Jacob Ericsson klar för FFF!

Örgryte IS vice kapten och vänsterback Jacob Ericsson byter rödblått matchställ mot gulvitt. 25-åringen skrev idag på för två år i Falkenbergs FF. – Det känns jättebra att komma till FFF och jag ser verkligen fram emot nästa år, säger FFF:s fjärde nyförvärv inför Allsvenskan 2019.

Karlstadsonen har Sommarro IF som moderklubb och spelade även i Skattkärrs IF som junior. 2009 tog han steget till Carlstad United och året efter värvades han av AIK. Som 17-åring flyttades han upp i storklubbens A-trupp. Han satt på bänken i fyra allsvenska matcher i AIK men var mestadels utlånad, först till Väsby United och sedan till Karlstad BK. Han gick till Örgryte IS inför 2013 års säsong och blev snabbt en populär spelare i ”Sällskapet”. Efter att ha utsetts till Årets spelare av supporterföreningen Balders Hage 2014 provade han lyckan i Allsvenskan med Gefle IF. Det blev två säsonger och 40 allsvenska matcher innan den kvicke och offensivt skicklige vänsterspringaren i december 2016 återigen skrev på för ÖIS. Han blev även förra året utsedd till Årets spelare och var i år vicekapten.

Nu prövar han återigen sina vingar i finrummet och denna gång med FFF.
– Jacob är en spelare vi följt då vi spelat matcher, både under hans tid i Gefle och nu senast i Örgryte. Det är en spelare som arbetar hårt längs vänsterkanten och som kan spela på lite olika positioner. Jacob verkar dessutom vara en mycket bra personlighet och vi tror att han kommer passa in bra i gruppen och finna ytterligare utveckling i Falkenberg, säger FFF:s sportchef Håkan Nilsson om nytillskottet.

Jacob Ericsson berättar själv om varför han har valt FFF:
– Jag har fått ett mycket bra intryck av klubben efter att ha pratat med Håkan Nilsson och Hasse Eklund. Det är en familjär klubb och en miljö jag känner att jag kommer att trivas i, säger han och fortsätter:
– Jag har mött Falkenberg många gånger och de har varit tuffa att möta och alltid haft duktiga individuella spelare.
Värmlänningen beskriver sig som en offensiv ytterback.
– Jag vill kombinera mig fram på kanten och vara delaktig i offensiven. Det ska bli kul att lära känna alla och hjälpa klubben till en bra säsong, säger Jacob Ericsson, som har gjort tio U17- och två U19-landskamper.

Text: Eric Nilsson
Foto: Glenn T. Unger

Jacke E


Jacob Ericsson
2018-12-17

Julerbjudande!

Passa på att ta del av vårt fina julerbjudande för årskort på hemmastå. Gäller fram till 4 januari.

Köp ett årskort för säsongen 2019 - antingen till dig själv eller varför inte ge bort som julklapp?

Vuxen - 1000 kr
Ungdom - 800 kr (7-18 år)

Köp direkt via länken nedan eller kom in till sportkontoret.

https://falkenbergsff.ebiljett.nu/Home/tickets/5/true

Öppettider:
Tisdag 18 dec: 8-16
Onsdag 19 dec: 8-16
Torsdag 20 dec: 8-16
Fredag 21 dec: 8-11

Onsdag 2 januari: 8-16
Torsdag 3 januari: 8-16
Fredag 4 januari 10-12, 13-15

Lördag 22 dec - tisdag 1 januari håller sportkonteret stängt.

Erbjudandet varar fram till 4 jan 2019 23.59.Hemmastå
2018-12-13

Falkenbergstrio förlänger

Johan Lassagård, Hampus Svensson och Mergim Laci blir kvar i Falkenbergs FF. Klubben har förlängt Falkenbergstrions kontrakt med ett år.

Johan Lassagård kom till FFF från Vinbergs IF inför säsongen 2017. Han startade två matcher och gjorde elva inhopp i superettan under debutsäsongen. Yttern missade dock stor del av den gångna säsongen på grund av en korsbandsskada. Han är sedan en tid tillbaka åter i spelbart skick och är nu redo för sin första säsong i Allsvenskan. 24-åringen har signerat ett ettårskontrakt.

Mergim Laci gjorde superettan-debut hemma mot Gefle IF i år och kom att göra sammanlagt sju inhopp. 20-åringen får nu förtroendet även kommande säsong. Hampus Svensson kom till FFF redan 2014 men har haft stora skadeproblem vilket har eliminerat möjligheterna till speltid. I hemmamatchen mot IFK Värnamo i år fick 24-åringen äntligen göra seriedebut för FFF. ”Lill-Turbo” är också han klar för 2019.

– Samtliga tre är Falkenbergare och det har alltid varit en framgångsfaktor för Falkenbergs FF. Alla tre har potential att utvecklas ytterligare och står för de värderingar och den policy vi har i klubben, säger FFF:s sportchef Håkan Nilsson.

Eric Nilsson

Lassa


Mergim


Hampus Svensson
2018-12-12

Dominic Chatto förlänger

Dominic Chatto blir kvar i Falkenbergs FF. Klubben har förlängt mittfältarens kontrakt.

Mittfältaren Dominic Chatto, som har rutin från över 120 allsvenska matcher med BK Häcken, startar 2019 med FFF. 33-åringen, som startade 25 matcher i superettan 2017 men som i år har haft svåra knäproblem vilket begränsat hans speltid till två inhopp, från Nigeria har skrivit på ett sexmånaderskontrakt.

– Han är sjukskriven men har inte gett upp hoppet om att komma tillbaka. Han var en stor orsak till att vi vände trenden efter de fem första matcherna förra året. Vi vet vad en frisk Dominic Chatto kan bidra med, säger sportchef Håkan Nilsson.

E.N.

Chattoooo
2018-12-12

Hampus Nilsson förlänger!

Falkenbergs FF har idag gjort klart med en väldigt viktig pusselbit inför 2019. Succémålvakten Hampus Nilsson har skrivit på för ett tredje år i klubben. – Det känns otroligt spännande och inspirerande, säger 28-åringen.

Under året startade Hampus Nilsson 28 matcher och höll nollan i nio av dem. Han har i många drabbningar stått för matchavgörande räddningar och utstrålat stor trygghet.
– Jag och familjen trivs otroligt bra med att bo nära våra föräldrar och vi trivs lika bra i FFF med allt vad det innebär. Sen ville jag såklart inte missa chansen att spela i Allsvenskan med FFF. Helhetsbilden gjorde att jag valde att fortsätta i FFF, säger Hampus Nilsson.
Keepern från Osby, som kom till FFF från Djurgårdens IF inför 2017, ser tillbaka på två fina år som har resulterat i en fjärdeplats och ett avancemang till Allsvenskan.
– Det har varit två av mina bästa år i karriären. FFF är som alla vet en otroligt familjär klubb med alla runt omkring laget som gör det svårt att inte stormtrivas, säger han.

FFF:s sportchef Håkan Nilsson är mycket nöjd med kontraktsförlängningen.
– Vi ville gärna behålla Hampus med tanke på vad han presterat under sin tid här. Han var en starkt bidragande orsak till att vi gick upp i Allsvenskan och vi hoppas att han ska bli en starkt bidragande orsak till att vi stannar kvar i Allsvenskan, säger han.

Hampus Nilsson har tidigare gjort fjorton allsvenska matcher, åtta för DIF och sex för Östersunds FK. Den allsvenska debuten kom faktiskt på Falkenbergs IP 2015 då han till de gulvitas förtret spikade igen.
– Det är komiskt att jag debuterade i Falkenberg och kom att spela för klubben två år senare, säger burväktaren med ett leende.
Nu går han för första gången in i en allsvensk säsong som förmodad förstemålvakt.
– Det kommer att bli riktigt kul när det väl drar i gång! Det är en ny erfarenhet att vara förmodad startspelare i Allsvenskan, men inget som skrämmer - snarare tvärtom! Man känner en stolthet över att vi har gjort FFF allsvenskt igen, säger Hampus Nilsson.
Den nyblivne tvåbarnspappan ser positivt på FFF:s möjligheter i Allsvenskan 2019.
– Jag tror att vi har stora chanser att hålla oss kvar! Truppen ser spännande ut och vi har än så länge fått in spännande spelare, säger vinnarskallen.

”Hampe” ser särskilt fram emot matcherna mot ex-klubben Djurgårdens IF.
– Mötena med ”Djurgårn” kommer verkligen att bli speciella och att vi får mäta oss med de bästa lagen i landet kommer att bli väldigt häftigt.
Det blev många kvalificerade räddningar i år. Men vilka är hans favoriter?
– Oj, svårt att ta ut någon så. Men dubbelräddningen borta mot Gefle är bra och räddningen borta mot Helsingborgs IF är också ganska vass, så någon av dem, säger skåningen.

Eric Nilsson

Hampus förlänger!


Hampus straffräddning
2018-12-11

Falkenbergs FF samverkar för att skapa sysselsättning

Idag på eftermiddagen gick Falkenbergs FF, Falkenbergs Kommun och Arbetsförmedlingen in i ett lokalt avtal för att tillsammans skapa sysselsättning. FFF blir därmed den nionde klubben att gå in i ett lokalt avtal med syfte att med fotbollen som verktyg nå unga människor långt utanför arbetsmarknaden.

Vi är glada över att ha ingått ett avtal tillsammans med Arbetsförmedlingen Falkenberg och Falkenbergs kommun som syftar till att ta vara på det lokala engagemanget för ökad sysselsättning i Falkenberg. Vår gemensamma målsättning är att:

  • Skapa nya vägar ut i arbetslivet för individer i ålder 18-29 som står långt ifrån arbetsmarknaden.
  • Samarbetet ska bidra till ökad motivation hos deltagarna och samtidigt ge en värdefull inblick i arbetslivet.

– Samarbetet utgår från praktikplatser hos i första hand samverkanspartners till Falkenbergs FF men det kan även bli aktuellt även hos andra. Vi ska sy ihop paket och innehåll för att matcha praktikplatser till ungdomar utifrån deras intressen. Vi har fått mycket inspiration och vägledning från Janne Ryrlén och hans framgångsrika arbete med Jobb Tillsammans i Elfsborg, säger David Svensson, CSR-ansvarig i Falkenbergs FF.

Förhoppningen är att nå unga i åldern 18-29 år som är långt utanför arbetsmarknaden. Avtalet är skrivet för 2019 och 2020 och siktet är att utveckla samarbetet under tidens gång.

– Det är kul att fotbollen tar det här samhällsansvaret. Det är en stor vinst för oss att få tillgång till klubbens kontaktnät och deras sponsorer. En av våra svårigheter är att hitta bra platser som kan ta emot praktikanter, säger Dan Randelid, Arbetsmarknadschef på Falkenbergs kommun, och fortsätter.

– Vi kommer att stötta både arbetsgivare och praktikanter löpande under praktiken och koppla en coach till detta. Det ska vara en bra period för alla och förhoppningsvis leder det till jobb, men absolut till en erfarenhet som kanske stimulerar till att komma ut ur utanförskapet.

Calle Fredin, Sektionschef på Arbetsförmedlingen i Falkenberg är glad att kunna släppa in Falkenbergs FF och fotbollen i ett redan befintligt samarbete.
– Även om vi redan har ett samarbete så kan fotbollen bidra ytterligare. Vi börjar inte om på nytt utan vi börjar direkt att titta på vad fotbollen kan bidra med och vilka de kan nå. Jag ser redan många ingångar för vad fotboll kan bidra med. Jag tänker dels på fotbollsintresserade men även de som redan sitter på läktarna och företräder olika företag.

Avtalet har sin bakgrund i den nationella avsiktsförklaringen som Föreningen Svensk Elitfotboll ingått tillsammans med Arbetsförmedlingen. Tanken är att klubbarna i Allsvenskan och Superettan med fotbollen som verktyg ska nå personer långt ifrån arbetsmarknaden och med klubbarnas nätverk skapa sysselsättning. Falkenbergs FF blir den nionde klubben att sluta en lokal överenskommelse med sin arbetsförmedling – och i det här fallet också kommun.

– Vi hoppades ursprungligen på fem klubbar men är nu uppe i nio. Måluppfyllelsen ligger på 180% och vi täcker in hela Sverige från Trelleborg i söder till Sundsvall i norr. Alla klubbar har olika typer av överenskommelser men alla är lika viktiga. Den gemensamma nämnaren är att göra gott och ge tillbaka till sitt närområde. Klubben och AF verkar utifrån den lokala kontexten. Inte bara genom Karriärdagar utan även exempelvis genom Extratjänster i Sundsvall, Yrkesmatchen i Örebro SK, Öster i Samhället och nu även i Falkenbergs FF, säger Karin Heri, Nationell Samordnare Sysselsättning i Svensk Elitfotboll.

AF
2018-12-11

Örebro hemma i allsvenska premiären

FFF inleder Allsvenskan 2019 hemma mot Örebro SK. Bortapremiären blir mot Östersunds FK.

Här har ni hela spelordningen. Exakta datum och matchtider spikas senare. Omgång 1-10 diskuteras med föreningarna vid spelordningsmötet den 17 december.

Omgång 1: Örebro SK hemma
Omgång 2: Östersunds FK borta
Omgång 3: BK Häcken hemma
Omgång 4: IFK Norrköping borta
Omgång 5: IK Sirius hemma
Omgång 6: GIF Sundsvall borta
Omgång 7: Malmö FF hemma
Omgång 8: AFC Eskilstuna borta
Omgång 9: Djurgårdens IF hemma
Omgång 10: AIK borta
Omgång 11: Helsingborgs IF borta
Omgång 12: Kalmar FF hemma
Omgång 13: IF Elfsborg hemma
Omgång 14: Hammarby IF borta
Omgång 15: IFK Göteborg hemma
Omgång 16: Örebro SK borta
Omgång 17: GIF Sundsvall hemma
Omgång 18: Helsingborgs IF hemma
Omgång 19: IFK Göteborg borta
Omgång 20: Malmö FF borta
Omgång 21: Hammarby IF hemma
Omgång 22: BK Häcken borta
Omgång 23: IK Sirius borta
Omgång 24: Östersunds FK hemma
Omgång 25: Djurgårdens IF borta
Omgång 26: IFK Norrköping hemma
Omgång 27: IF Elfsborg borta
Omgång 28: AIK hemma
Omgång 29: Kalmar FF borta 
Omgång 30: AFC Eskilstuna hemma

Allsvenska tröjor
2018-12-11

Hasse Eklund fortsätter som huvudtränare

Hasse Eklund ledde i år upp Falkenbergs FF i Allsvenskan ännu en gång. Nu står det klart att 49-åringen förlänger sitt kontrakt med två år.

Hasse Eklund är glad över att parterna kom överens och att han får möjligheten att fortsätta resan med FFF.
– Jag trivs bra i Falkenberg. Jag jobbar i ett bra team som har fått en bra utveckling tillsammans. Det känns som om vi har en spelidé som vi vill testa och utveckla en nivå högre upp. Det blir spännande som alltid om lågbudgetlaget FFF kan hävda sig när alla lag satsar inför 2020 och pengarna som kommer in i svensk fotboll, säger huvudtränaren och fortsätter:
– Jag är glad och stolt över att jobba med FFF och alla människor i och runt föreningen och den kontinuitet som finns som en del av strategin i att lyckas som förening.

FFF:s sportchef Håkan Nilsson tyckte att det kändes självklart att förlänga med Hasse Eklund.
– Vi tror på kontinuitet. Han har varit här i några år nu och fört upp oss till allsvenskan två gånger. Hans resultat tyder på att han är en duktig tränare, säger han.

Ex-landslagsmannen kom till Laget vid havet inför 2013 års säsong och lämnade efter det allsvenska avancemanget för Kalmar FF. Han återvände inför 2015 och har lett FFF sedan dess.

Text: Eric Nilsson
Foto: Glenn T. Unger

Hasse-glad
2018-12-10

Marcus Mathisen byter HBK mot FFF

Den danske innermittfältaren/mittbacken Marcus Mathisen byter Halmstads BK och Superettan mot FFF och Allsvenskan. 22-åringen med det fina tillslaget har idag kritat på ett tvåårskontrakt och presenterades under kvällens glöggmingel.

– Det känns mycket bra och jag är spänd och förväntansfull inför en ny utmaning med detta lag, säger Marcus Mathisen.
Han blir Falkenbergs FF:s tredje värvning - efter IK Frejs anfallare Nsima Peter och Helsingborgs IF:s mittback Carl Johansson - inför 2019.
– Det är en väldigt spännande spelare. I sina bästa stunder har han varit riktigt bra hos HBK och vi hoppas att han ska få ny fart här. Vi ser honom i första hand som en defensiv mittfältare med bra passningsfot. Jag tycker att han har kvalitéer för att kunna spela på hög nivå i allsvenskan, säger sportchef Håkan Nilsson.

Marcus Mathisen inledde karriären i moderklubben Albertslund IF och värvades av storklubben FC Köpenhamn i november 2009. Han flyttades upp i A-truppen 2015 och gjorde fyra framträdanden i danska ligan innan han gick till HBK på lån sommaren 2016. Som de flesta känner till blev han stor hjälte i det allsvenska kvalet mot Helsingborgs IF samma år då han med sina två första A-lagsmål sköt upp HBK i Allsvenskan. De två senaste säsongerna har han spelat 55 matcher i Allsvenskan och Superettan och bidragit med sex mål.

Nu ser han fram emot att få representera Hallands bästa fotbollslag.
– Jag har fått en bra känsla och vet att jag kommer till ett mycket målinriktat lag, så nu är jag taggad och längtar efter att få komma i gång. Jag kommer tillföra mycket energi och engagemang till laget. Jag är en fysisk spelare som älskar att kriga för mitt lag, men som också gillar att spela offensiv och fin fotboll. Det ska bli kul att lära känna FFF bättre, och kämpa tillsammans i Allsvenskan! säger Marcus Mathisen.

Han motiverar varför han väljer FFF framför HBK.
– Det kändes verkligen helt rätt när jag träffade Håkan och Hasse. De har en tydlig plan för mig och min framtid i FFF och de lägger mycket vikt på laget och att alla ska trivas, vilket gör mig trygg. Jag värdesätter högt att en klubb värnar om sina spelare både på och utanför plan, säger dansken, som föredrar att spela på mittfältet:
– Jag ser mig som innermittfältare men har spelat mycket mittback, så jag trivs på den positionen också.

Marcus Mathisen, som har spelat 14 juniorlandskamper, kommer att flytta till Falkenberg.
– Jag har besökt Falkenberg några gånger och det verkar vara en mycket hemtrevlig stad.

Text: Eric Nilsson
Foto: Robert Boman

Mathisen sitt


Marcus Mathisen
2018-12-10

Välkommen på glöggmingel

Du missar väl inte kvällens glöggmingel? Vi välkomnar medlemmar, sponsorer, funktionärer och supportrar till en trevlig avslutning på säsongen.

Bland mycket annat kommer en ny spelare att presenteras!

Vi bjuder på glögg och pepparkakor och hoppas att det blir riktigt trångt och gemytligt.

Varmt välkommen!

Glöggmingel2018
2018-12-07

Mahmut Özen förlänger med FFF

Falkenbergs FF har gjort klart med nästa spelare till 2019 års trupp. Högerbacken Mahmut Özen har undertecknat ett tvåårskontrakt.

– Mahmuts rehabilitering efter sin korsbandskada går väldigt bra och vi räknar med att han snart är tillbaka i matchform och hjälper oss på de allsvenska arenorna, säger sportchef Håkan Nilsson.

30-åringen anslöt till FFF inför förra säsongen. Under debutsäsongen i den gulvita tröjan spelade han 25 superettan-matcher varav 23 från start och gjorde ett viktigt mål borta mot Gefle. Denna säsong hann han spela 15 matcher (tolv starter) innan korsbandsskadan hindrade honom från spel.

Nu står det klart att Falkenbergssonen blir FFF trogen under de kommande två åren.
– Det känns bra. Härligt att få möjligheten att fortsätta representera staden, säger Mahmut Özen.
För den offensivt skicklige högerbacken var det ett enkelt val att förlänga.
– Ja, det tycker jag. Jag har haft två riktigt fina år och det känns verkligen som hemma.
Han är mycket positiv till sin rehab.
– Det rullar på bra. Det känns som att det går framåt för var dag som går. Jag är förhoppningsvis tillbaka i spel någon gång i april-maj. Men jag kommer säkert att kunna vara ute med laget innan dess, säger Mahmut Özen.

Eric Nilsson

Özen
2018-12-06

FFF besökte barnavdelningen på Halmstad sjukhus

Igår förmiddag gjorde lagkaptenen Tibor Brink Joza och Johan Lassagård ett besök på barnavdelningen på Halmstad sjukhus. Tillsammans med två HBK-spelare hjälpte de barnen att skapa julstämning genom att klä julgranarna.

Att Falkenbergs FF och Halmstads BK i adventstid gör ett gemensamt besök på barnavdelningen har kommit att bli en härlig tradition som är uppskattad bland både barn och spelare. I år representerades FFF av Tibor Brink Joza och Johan Lassagård som hade sällskap av Peter Larsson och Pontus Silfwer från HBK. Tillsammans med flera entusiastiska barn såg de till att skapa julstämning på avdelningen genom att klä julgranarna med ljus och diverse pynt. Det delades också ut bollar, idolkort, halsdukar och andra souvenirer till barnen.

Vi tackar fritidspedagog och initiativtagare Michael Kleman, övrig personal, barn och Halmstads BK för besöket och önskar en fridfull jul och ett gott nytt år.

Klä julgran
2018-12-05

Lars-Eric Nilsson slutar som ordförande

Efter 27 år som ordförande för Falkenbergs FF har Lars-Eric Nilsson idag meddelat valberedningen att han inte ställer upp för omval vid föreningens årsmöte i februari.

Lars-Eric Nilsson valdes till ny styrelseledamot och ordförande 1992 under för klubben närmast krisartade förutsättningar. Då var FFF ett medelmåttigt division 2-lag med ständiga underskott och skulder på över 2,4 miljoner kronor, med en styrelse som inte fått ansvarsfrihet och varit utan ordförande under senaste året. Efter många års hårt styrelsearbete visade föreningens senaste bokslut ett eget kapital som var 7,5 miljoner kronor bättre än när Lars-Eric tillträdde som ordförande. Dessutom hade FFF återtagit sin plats i Allsvenskan.

- Det har varit oerhört roliga år som ordförande. Föreningen har utvecklats mycket och jag är stolt över att kunna lämna över ordförandeklubban med en bra ekonomi, ny fotbollsarena och en bra organisation på plats med starka medarbetare på vårt sportkontor. Att vi nu gått upp i Allsvenskan igen ger mig en skön känsla av att få sluta på topp med dessutom fem av mina viktigaste målsättningar uppfyllda, kommenterar en nöjd och glad Lars-Eric Nilsson.

Årsmöte i februari
Föreningens årsmöte är den 28 februari och fram tills dess leder Lars-Eric, som blev ”Årets Falkenbergare 2013”, det viktiga förberedelsearbetet inför återkomsten till Allsvenskan. Han kommer även att fortsätta i styrelsen för Svensk Elitfotboll ytterligare ett år. Det är inte utan att han under senaste veckorna funderat en hel del på det som hänt under hans ordförande-period som på många sätt kan jämföras med fler andra kända svenska fotbollshövdingar.

- Det bor ett fantastiskt engagemang i den här föreningen och vi har genom åren gjort mängder av stordåd. Jag tänker på när vi med matchens sista spark 2001 klarade oss kvar i division 2 och året efter kvalade upp till Superettan efter att mängder av Falkenbergare skottat planen som var täckt med snö. Första åren i Superettan var tuffa och det var med nöd och näppe vi lyckades hålla oss kvar år efter år, berättar Lars-Eric som fortsätter:

- Långsamt men säkert byggde vi en allt stabilare organisation och när vi fick klart med flera stora huvudsponsorer togs nästa viktiga steg vilket gjorde att vi 2013 kunde vinna Superettan och bli Sveriges 62:a lag att spela Allsvensk fotboll. Det blev tre år i högsta serien och även om vi fick lämna serien 2016 kunde vi inviga vår nya arena tack vare ett bra samarbete med kommunen och resa oss snabbt igen. Detta är en bedrift som jag är riktigt stolt över.

Tillsammans för Falkenberg
- En sak som jag verkligen kommer att ta med mig från de här åren är begreppet ”Tillsammans för Falkenberg” för i denna fras ligger mycket av hemligheten bakom våra framgångar. Jag har så mycket känslor för den här föreningen och hoppas av hela mitt hjärta på en bra fortsättning för Falkenbergs FF, avslutar Lars-Eric Nilsson.

Lars-Eric slutar


Lars-Eric slutar framför väggen


Lars-Eric Nilsson stol
2018-12-04

Preliminärt försäsongsschema

Så här ser FFF:s preliminära försäsongsschema ut. Som ni ser spelas årets första match mot Varbergs BoIS och FFF börjar hemma mot Öster i Svenska cupens gruppspel.

26 januari: Varbergs BoIS (spelplats ej spikad)
30 januari: Mjällby AIF hemma
2 februari: Örgryte IS borta
9 eller 10 februari, klockan 13.00: IFK Värnamo hemma
16 eller 17 februari: Östers IF hemma i Svenska cupen
23 eller 24 februari: Degerfors IF hemma i Svenska cupen
2 eller 3 mars: Malmö FF borta i Svenska cupen
9 eller 10 mars: Eventuell kvartsfinal i Svenska cupen
13-20 mars: Träningsläger
23 mars, klockan 15.00: Fredrikstad borta
30 eller 31 mars: Seriestart i Allsvenskan

kalle två raka
2018-12-04

Årskort 2019 - Missa inte vårt julerbjudande!

Säsongen för 2018 är slut och nu blickar vi mot 2019 och en ny spännande säsong i Allsvenskan. Vi vill passa på att tacka er som haft säsongskort hos oss under 2018 och hoppas ni vill förlänga inför 2019.

Idag klockan 13.00 öppnar vi upp för förnyelse av årskort på webben. För er som haft platser under 2018 så kan dessa förlängas fram till den 31 januari 2019.

Såhär gör du för att förnya ditt årskort!

Klicka på länken https://falkenbergsff.ebiljett.nu/ sen loggar du in med den e-post som du angav när du köpte ditt kort inför säsongen 2018. Har du glömt ditt lösenord så klicka på ”glömt lösenord” så får du ett nytt.
Klicka sen på ”Mina säsongskort” och följ anvisningarna så förnyar du dem enkelt själv.
För dig som inte har angivit någon e-post kan du komma in till oss på kontoret på vardagar 13.00 – 15.00.(Vänligen respektera dessa tider då det är begränsad bemanning).
För dig som förlänger så använder du samma kort som du haft 2018, det aktiveras automatiskt.

Priser årskort 2019

Sittplats                                          Årskort
Sittplats Vuxen:                              2600 kr
Sittplats Barn/ungdom (7–18 år):   1400 kr

(Barn upp till 7 år sitter gratis i vuxens knä)

Ståplats hemma                             Årskort                Julerbjudande
Ståplats Vuxen:                              1200 kr                1000 kr
Ståplats Barn/ungdom (7–18 år):   1000 kr                800 kr

Skaffa säsongskort 2019

Klicka på länken https://falkenbergsff.ebiljett.nu/ och följ instruktionerna och välj önskad plats.


Priser biljetter 2019

Sittplats
                                                                 Förköp         Matchkassa
Sittplats Vuxen:                                        220 kr           250 kr
Sittplats Barn/ungdom (7–18 år):             120 kr           150 kr
Sittplats Familj (2 vuxna + 2 barn):          500 kr           500 kr

Barn upp till 7 år sitter gratis i vuxens knä.

Ståplats
                                                                 Förköp        Matchkassa
Ståplats Vuxen:                                        140 kr          160 kr
Ståplats Barn/ungdom (7–18 år):             80 kr            100 kr

Barn upp till 7 år går in gratis i målsmans sällskap.


Vanliga frågor

När börjar förlängningen av säsongskort?
• Förlängning av säsongskort pågår 4 dec till 31 januari
• Nyförsäljning av säsongskort börjar 4 december 13.00

Var förlänger jag mitt säsongskort?
Klicka på länken https://falkenbergsff.ebiljett.nu/ sen loggar du in med den e-post som du angav när du köpte ditt kort inför säsongen 2018. Har du glömt ditt lösenord så klicka på ”glömt lösenord” så får du ett nytt.
Klicka sen på ”Mina säsongskort” och följ anvisningarna så förnyar du dem enkelt själv.
För dig som inte har angivit någon e-post kan du komma in till oss på kontoret på vardagar 13.00 – 15.00. (Vänligen respektera dessa tider då det är begränsad bemanning).

Hur betalar jag mitt säsongskort?
Genom betallösningarna som finns på hemsidan.

Är säsongskortet personligt?
Nej, säsongskortet är inte personligt. Får du förhinder att gå på en match får du gärna överlåta det till någon annan.

När får jag mitt säsongskort?
Säsongskorten till Allsvenskan 2019 är digitala, önskar du ett fysiskt kort meddelar du linus.folkesson@falkenbergsff.se Ett fysiskt kort kostar 50 kr extra. För dig som förlänger så använder du samma kort som du haft 2018, det aktiveras automatiskt.

Kan jag byta plats?
Ja, då kan du komma in till oss på kontoret på vardagar 13.00 – 15.00. (Vänligen respektera dessa tider då det är begränsad bemanning).

Jag har ytterligare frågor angående säsongskort, vart vänder jag mig?
Kontakta oss på linus.folkesson@falkenbergsff.se eller besök oss på kontoret.

Årskort2019
2018-12-03

Cupen lottad

Idag lottades grupperna i Svenska cupen.

FFF lottades in i grupp 3 tillsammans med Malmö FF, Degerfors IF och Östers IF. Gruppspelet avgörs under tre helger i februari-mars. Exakta speldatum kommer inom kort.

– Jag tycker att det är en bra lottning. Tuffa matcher inför återkomsten till allsvenskan, precis vad vi behöver. Vi visste att det skulle bli svårt att gå vidare när vi fick Malmö FF, kommenterar huvudtränare Hasse Eklund lottningen.

E.N.

Hasse-gladFalkenbergs FF
Box 56
311 21 Falkenberg

E-post: fff@falkenbergsff.se
Falkenbergs idrottsplats
Skogsvägen 1
311 46 Falkenberg

Hitta hit (Google Maps)