Djurgården

TIBOR BRINK JOZA

# 33 MITTBACK/YTTERBACK

32-årige "Tibbe", som klarat mäktiga sju minuter i övningen plankan och håller stenhårt på NHL-klubben Pittsburgh Penguins, kan spela både mitt- och ytterback och är sedan förra året FFF:s lagkapten. Fostrad i Halmstadklubben IF Leikin och har ett 70-tal allsvenska matcher och en U21-landskamp på meritlistan. Spelade i FFF mellan 2008 och 2010. Tuffe Brink Joza gjorde stormatcher mot Sparta Prag i Europa League-kvalet 2014. Värvades tillbaka från Häcken inför allsvenska debuten 2014. Lånades under sommaren ut till Öster, där han var en av de mest framstående spelarna.
Sedan återkomsten är ”Tibbe” en nyckelspelare för FFF. Han är bra polare med före detta FFF-spelaren Joel Anell (före detta Johansson), senast i Gais.

Det är möjligt att det finns människor med mer talang än du. Men det är ingen ursäkt för att inte försöka ännu hårdare.