GÅ PÅ MATCH

Tre enkla steg!

PUBLIKINFORMATION INFÖR FALKENBERGS FF – GIF SUNDSVALL 7 AUGUSTI 17.00

Till matchen Falkenbergs FF – GIF Sundsvall lördag 7 augusti 2021 välkomnar vi alla våra säsongskortsinnehavare. De enda biljetter som finns till försäljning är till GIF Sundsvalls supportrar på sektion bortastå (100 st, släpps 2 aug kl. 13.00 och köps här).

Du som har säsongskort och inte har fått din biljett, ta gärna kontakt med oss på biljett@falkenbergsff.se eller ring 0706-48 52 81.

Kioskerna är öppna och där kan du köpa korv med bröd, dryck och snacks. För publik på sektionerna A-E finns grilltältet tillgängligt där du även kan köpa hamburgare samt souvenirer.

Entrén öppnar kl. 16.00 och tänk på att hålla avstånd till andra besökare.

VIKTIGA FÖRHÅLLNINGSREGLER

Svensk elitfotboll har fått förtroendet att under vissa former släppa in publik på våra arenor något vi är väldigt tacksamma för. Vi ska naturligtvis tillsammans förvalta förtroendet och framför allt vara rädda om varandra i dessa tider. För att minimera
smittspridning är det viktigt att alla bidrager till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

• Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk.
• I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
• Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
• Håll ett tydligt avstånd till varandra i kön – social distansering till närmsta person.
• Värna personalens arbetsmiljö – håll social distansering.
• Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.
• Följ och respektera de avspärrningar som finns i arenan.
• Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
• Hosta eller nys i armvecket.
• Undvik handskakningar och omfamningar.
• Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel.
• Följ alltid arrangörens anvisningar gällande evenemanget.

KÖP DIN BILJETT!

Försäljningsställen
Falkenbergs Turistinformation, se öppettider här
Falkenbergs FF:s biljettsida: falkenbergsff.ebiljett.nu
Biljettkassan på arenan är öppen på matchdagar. Se kassans öppettider under respektive evenemang på falkenbergsff.ebiljett.nu.

Om du har frågor om biljetter är du välkommen att kontakta oss på biljett@falkenbergsff.se.

För att undvika långa köer på Falcon Alkoholfri Arena så uppmanar vi till förköp. Köp av biljett i matchkassan är dessutom dyrare än förköp. Tänk också på att alla behöver biljett för att komma in, även barn under 7 år. En s.k. nollbiljett till barn under 7 år hämtas ut i matchkassan i mån av plats. Vill du försäkra dig om att ditt barn får plats behöver du köpa en ungdomsbiljett.

Ordningsregler
Vid besök på Falcon Alkoholfri Arena finns det ordningsregler som du som besökare måste förhålla dig till. Klicka här för att läsa ordningsreglerna.

Lagbiljett
Gå på fotboll med hela laget! Vi erbjuder alla föreningars ungdomslag att se fotboll på Falcon Alkoholfri Arena för halva priset (erbjudandet gäller i mån av plats). Sittplats kostar 60 kr/biljett och ståplats kostar 40 kr/biljett. För att kunna nyttja erbjudandet behöver ni boka minst 12 biljetter.
Ni bokar era lagbiljetter genom att skicka e-post till biljett@falkenbergsff.se och skriv Lagbiljett i ämnesraden. Vi behöver följande information: vilken match ni önskar se, antal biljetter, kontaktuppgifter till föreningen för fakturering samt kontaktuppgifter till ansvarig person (namn, e-post och telefonnummer).

KÖP BILJETTLÄS PROGRAMBLADET

INFORMATION OM FALCON ALKOHOLFRI ARENA

Hitta hit
Vi rekommenderar att du tar dig till arenan till fots eller med cykel, om du har möjlighet till det. Om du kommer med bil på E6:an kör du enklast av vid avfart 50 och sedan är det raka spåret, först på väg 150 och sedan Kristineslättsallén. Kollektivtrafiken har en hållplats precis utanför arenan och där stannar linje 3, 351 och 517.
Klicka här för vägbeskrivning till Falcon Alkoholfri Arena

Parkering
Parkeringsplatser finns utanför arenan. När parkeringen är fullbelagd hänvisar vi till parkeringsplatserna på Falkenbergs Idrottsplats som ligger 5-10 minuters promenad från arenan.
Klicka här för vägbeskrivning till Falkenbergs Idrottsplats

Betalning på arenan
Det är kontantfritt på Falcon Alkoholfri Arena. Vi erbjuder dig som besökare två betalningsalternativ: kortbetalning och betalning via betalappen Swish. Vi rekommenderar i första hand kortbetalning och om du har ett kort med kontaktlös funktion behöver du bara blippa det mot terminalen.

Observera att 50/50-lotter endast kan betalas med Swish. För att underlätta och snabba på betalningar med Swish finns det QR-koder som du scannar med mobiltelefonens kamera. Ett andra alternativ är att lägga in följande nummer som favorit i Swishappen: 123 593 38 58 (FFF 50/50).

Mat och dryck
På arenan finns totalt fem kiosker varav den ena serverar publiken på bortaståsektionen. Alla kiosker har försäljning av korv med bröd, kaffe, dricka, snacks, glass och godis. På huvudläktaren finns två kiosker för sektionerna A-E och på den östra läktaren finns två kiosker (varav den ena drivs av supportföreningen YWP) för sektionerna hemmastå, familjestå och H-K, samt en kiosk för bortasupportrar.
I restaurangtältet finns försäljning av grillade hamburgare (90 & 150 g), korv med bröd, dricka, kaffe, snacks, glass och godis.
I grillvagnen som står placerad jämte bortaståläktaren serveras hamburgare, korv med bröd och dricka.

Rökning
Det är inte tillåtet att röka på arenan.

Djur
Det är inte tillåtet att ta med sig djur in på arenan.

Wi-Fi
Som besökare på Falcon Alkoholfri Arena har du tillgång till gratis Wi-Fi genom att logga in på nätverket @fotboll.

Rullstolsplatser
På Falcon Alkoholfri Arena har vi ett flertal rullstolsplatser och dessa finns på sektionerna A, B, D och E på huvudläktaren. Vid köp av rullstolsplats väljer du kategori ”Rullstolsplats” och därefter lägger du till önskat antal av artikeln ”Rullstol Webb”. Klicka på ”Hitta biljett” och på nästa sida finns möjlighet att byta plats om du så önskar. Rullstol, permobil eller annat hjälpmedel kan placeras fritt på den rullstolsanpassade ytan. Eventuell ledsagare ingår i biljettpriset och behöver ingen egen biljett.
Till dig som är bortasupporter och vill boka en rullstolsplats i närheten av bortastå finns det ett antal platser tillgängliga på den östra läktaren nedanför Familjestå. Dessa platser bokas genom att skicka e-post till biljett@falkenbergsff.se.

Bortasupporter
Vi hälsar dig som bortasupporter varmt välkommen till Falcon Alkoholfri Arena! Om du har biljett till Bortastå följer du skyltningen vid huvudläktaren och går längs med arenans södra kortsida till entré 4 vid arenans sydöstra hörn. Observera att entré 4 endast är för sektion Bortastå kortsida. Infarten till arenan från Skogsvägen gäller endast för supporterbussar och dessa parkerar i direkt anslutning till entré 4.

Falkenbergs FF:s bortamatcher
Vi hoppas att du vill stötta oss från läktaren även på våra bortamatcher! Vår supporterförening Yellow and White Pride anordnar bussresa till de flesta bortamatcher så slut gärna upp och häng på! Senaste information om resorna hittar du på www.ywp.se.

SÄSONGSKORT 2021:
Sittplats vuxen 2650 kr
Sittplats barn/ungdom (7–18 år) 1450 kr
Ståplats vuxen 1300 kr (erbjudande 1095 kr t.o.m. 31 jan 2021)
Ståplats barn/ungdom (7–18 år) 1000 kr (erbjudande 795 kr t.o.m. 31 jan 2021)
BILJETTPRISER FÖRKÖP: (köp i matchkassa på matchdag inom parentes)
Sittplats vuxen 220 kr (250)
Sittplats Ungdom (7-18 år) 120 kr (150)
Sittplats familj (2 vx + 2 barn) 500 kr (500)
Barn upp till 7 år sitter gratis i vuxens knä. Biljett hämtas ut i biljettkassan.
STÅPLATS HEMMA FÖRKÖP: (köp i matchkassa på matchdag inom parentes)
Ståplats Vuxen 140 kr (160)
Ståplats Ungdom (7-18 år) 80 kr (100)
Barn upp till 7 år går in gratis i målsmans sällskap. Biljett hämtas ut i biljettkassan.
STÅPLATS BORTA FÖRKÖP: (köp i matchkassa på matchdag inom parentes)
Ståplats Vuxen 140 kr (160)
Ståplats Ungdom (7-18 år) 80 kr (100)
Barn upp till 7 år går in gratis i målsmans sällskap. Biljett hämtas ut i biljettkassan.
LADDA NER APPEN – FALKENBERGS FF LIVE

Håll koll på matchen och få de senaste nyheterna om laget! Med Falkenbergs FF:s officiella app får du alltid de senaste nyheterna från laget. Du kan följa matcherna via livescore och ta del av höjdpunkter efter att matcherna är färdigspelade. I appen kan du kan också enkelt köpa och hantera dina biljetter.

Finns både på Google play och App Store.

KÖP PROFILKLÄDER

Välkommen in och köp dina profilkläder hos oss på sportkontoret på vardagar, i grilltältet på matchdagar eller hos Intersport i Falkenberg.