GÅ PÅ MATCH

Försäljningsställen
Falkenbergs Turistinformation (Turistbyrån), se öppettider här
Falkenbergs FF:s hemsida: www.falkenbergsff.se

För att undvika långa köer på Falcon Alkoholfri Arena så uppmanar vi till förköp. Köp av biljett i matchkassan är dessutom dyrare än förköp. Tänk också på att alla behöver biljett för att komma in.

Kontantfri arena
Från och med säsongen 2019 är det kontantfritt på Falcon Alkoholfri Arena. Vi erbjuder dig som besökare två betalningsalternativ: kortbetalning och betalning via betalappen Swish. Vi rekommenderar i första hand kortbetalning och om du har ett kort med kontaktlös funktion behöver du bara blippa det mot terminalen.

Observera att 50/50-lotter endast kan betalas med Swish. För att underlätta och snabba på betalningar med Swish finns det QR-koder som du scannar med mobiltelefonens kamera. Ett andra alternativ är att lägga in följande nummer som favorit i Swishappen: 123 593 38 58 (FFF 50/50)

KÖP BILJETT

Rullstolsplatser
På Falcon Alkoholfri Arena har vi ett flertal rullstolsplatser och dessa finns på sektionerna A, B, D och E på huvudläktaren. Vid köp av rullstolsplats väljer du kategori ”Rullstolsplats” och därefter lägger du till önskat antal av artikeln ”Rullstol Webb”. Gå vidare till nästa sida och välj någon av de avsedda platserna. Rullstol, permobil eller annat hjälpmedel kan placeras fritt på den rullstolsanpassade ytan. Eventuell ledsagare ingår i biljettpriset och behöver ingen egen biljett.
Till dig som är bortasupporter och vill boka en rullstolsplats i närheten av bortastå finns det ett antal platser tillgängliga på den östra läktaren nedanför Familjestå. Dessa platser bokas genom att skicka e-post till linus.folkesson@falkenbergsff.se.

Bortasupporter
Vi hälsar dig som bortasupporter varmt välkommen till Falcon Alkoholfri Arena! Om du kommer med bil parkerar du enklast på parkeringen mellan arenan och Falkenbergs ishall. Observera att infart till arenan från Skogsvägen endast gäller för supporterbussar. Om du har biljett till bortastå följer du skyltningen och går längs med arenans södra kortsida till entré D vid arenans sydöstra hörn.

Falkenbergs FF:s bortamatcher
Vi hoppas att du vill stötta oss från läktaren även på våra bortamatcher i Allsvenskan. Vår supporterförening Yellow and White Pride anordnar bussresa till de flesta bortamatcher så slut gärna upp och häng på! Senaste information om resorna hittar du på www.ywp.se.

BILJETTPRISER FÖRKÖP: (köp i matchkassa på matchdag inom parentes)
Sittplats vuxen 220 kr (250)
Sittplats Ungdom (7-18 år) 120 kr (150)
Sittplats familj (2 vx + 2 barn) 500 kr (500)
Barn upp till 7 år sitter gratis i vuxens knä. Biljett hämtas ut i biljettkassan.
STÅPLATS HEMMA FÖRKÖP: (köp i matchkassa på matchdag inom parentes)
Ståplats Vuxen 140 kr (160)
Ståplats Ungdom (7-18 år) 80 kr (100)
Barn upp till 7 år går in gratis i målsmans sällskap. Biljett hämtas ut i biljettkassan.
STÅPLATS BORTA FÖRKÖP: (köp i matchkassa på matchdag inom parentes)
Ståplats Vuxen 140 kr (160)
Ståplats Ungdom (7-18 år) 80 kr (100)
LADDA NER APPEN – FFF LIVE

Håll koll på matchen och få de senaste nyheterna om laget!
Finns både på Google play och App Store.

KÖP PROFILKLÄDER

Välkommen in och köp dina profilkläder hos oss på sportkontoret på vardagar, i grilltältet på matchdagar eller hos Intersport i Falkenberg.