BLI VÅR PARTNER

BLI EN DEL AV FALKENBERGS FF

Ett partnerskap med Falkenbergs FF är en ömsesidig relation. Syftet är att stärka varandras affärer och varumärken via aktiviteter som ger oss båda starkare relationer, fler positiva associationer, kraftigare exponering samt i förlängningen fler lönsamma affärer. Vårt mål med partnersamarbeten är att skapa affärsnytta och synlighet på ett flera sätt. Vi jobbar tillsammans för att utvecklas till vinnare och drar nytta av varandras styrkor, värdegrunder och associationer.

När ni väljer att bli en partner till oss ska ni känna att ni är en viktig del av Falkenbergs FF. Inte bara i jakten på sportsliga framgångar utan minst lika mycket i vårt arbete med att ge barn och ungdomar en meningsfull och hälsosam fritid samt i vår strävan att bidra till en positiv samhällsutveckling i Falkenberg. Tillsammans arbetar vi mot visionen om att vara alla falkenbergares stolthet! Våra tre ledord som vi vill ska genomsyra vår verksamhet är öppenhet, respekt och ansvar. Läs gärna mer om vår värdegrund här.

Nätverket

Vi startade Nätverket med syftet att samla partners, i olika storlekar, för att som plattform förena affärsnytta med nöje. Idag har plattformen utvecklats till en av våra starkaste kommersiella produkter som vi jobbar hårt med för att göra ännu bättre.
Vi vill utvecklas och växa tillsammans med er där ni ska veta att vi jobbar hårt för att ni ska göra fler affärer.
Att vara med i vårt Nätverk ska vara lönsamt, exklusivt och inte minst roligt!
Som medlem i Nätverket får ni exklusiv tillgång till Falkenbergs FF och de olika aktiviteter vi genomför:
• Starkt nätverk med drivna företag och kompetenta representanter
• Nätverkande vid varje hemmamatch i Loungen (inkl. mat och dryck)
• Nätverksgolf
• Frukostträffar
• Resa – bortamatch
• Mötesbokning

Vi tror på långsiktiga relationer, mervärden och hög närvaro samt engagemang på våra aktiviteter – Då är Nätverket som bäst!

Hoppas vi har fångat ditt intresse! Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra olika partnerpaket.

Medlemmarna i Nätverket hittar du här.

Linus Folkesson, Marknadschef
linus.folkesson@falkenbergsff.se

Patrik Lundgren, Klubbchef
patrik.lundgren@falkenbergsff.se

1928-klubben
Vi har skapat 1928-klubben för att göra det möjligt för ännu fler företag att bli delaktiga i Falkenbergs FFs framgångar. Vi utvecklar innehållet i 1928-klubben för att ni ska få ett bra och blandat innehåll för kundvård, exponering, m.m, och vi ser er som en viktig samarbetspartner till Falkenbergs FF. Som en partner till Falkenbergs FF blir du också en viktig del i vårt arbete vid sidan av planen.
Ett medlemskap i 1928-klubben gäller en hel säsong och vi hoppas att något av våra olika paket ska passa just dig. Bronspaketet, som är vårt minsta paket och bland annat innehållet 8 st matchbiljetter, kostar 2 490 kr.

Medlemskap i 1928-klubben administreras av vår samarbetspartner AH Sport & Business.

Medlemmarna i 1928-klubben hittar du här.

info@ahsport.se