IF Böljan
FFF avslutade säsongen med en 4-7-förlust hemma mot IFK Fjärås. Gulvitts mål gjordes av Agnes Juraskovic, Dilara Karabaxhak, Emelie Bergbom och Tintin Pettersson.

IFK Fjärås tog ledningen redan i andra minuten. FFF replikerade snabbt och kvitterade i elfte minuten genom Agnes Juraskovic, men sedan var det IFK Fjärås för hela slanten resten av första halvlek. Gulvitt låg under med 1-4 efter 45 spelade minuter. Dilara Karabaxhak tände ett litet hopp när hon reducerade tre minuter in i andra halvlek, men sedan gick gästerna ifrån till 2-7. Då var FFF chanslöst. FFF lyckades reducera två gånger på slutet genom Emelie Bergbom och Tintin Pettersson. Siffrorna snyggades således till, till 4-7.
– Stundtals spelade vi riktigt bra fotboll och gjorde fyra mål framåt men vi var för slarviga i försvarsspelet idag och då blir det svårt att vinna fotbollsmatcher, säger huvudtränare Robin Östlind.