IF Böljan
FFF var nära att avgöra i slutminuterna men fick inte in bollen. Därför fick Gulvitt nöja sig ett kryss i Ljungskile.

FFF började piggt i Ljungskile och kom till flera fina anfall. Men Gulvitt hade ändå svårt att tränga sig igenom LSK:s försvar och skapa kvalificerade målchanser. Hemmalaget skapade inte heller något att tala om. Förrän på stopptid i första halvlek. Då nickade Fabian Falkstrand Ransjö in 1-0 sedan FFF-försvaret stått och sovit. LSK gick till halvtidsvila i ledning.

FFF replikerade sex minuter in i andra halvlek då Godwin Aguda serverades öppet mål av en osjälvisk Leonardo Farah Shahin och enkelt rakade in kvitteringen. När Rasmus Andersson och Remo Gotfredsen Grgic byttes in i 67:e minuten blev det bra fart på Gulvitt. Det dröjde inte länge innan Rasmus Andersson fälldes i straffområdet. Domarteamet valde dock att inte tilldela FFF en straffspark. Gulvitt bytte senare också in Oskar Christiansson och Melker Larsson i hopp om att få till ett segermål. Och det var nära. I 86:e minuten avlossade Melker Larsson ett skott som Kees Sims räddade. Två minuter senare sköt pigge Rasmus Andersson ett tungt skott men målvakten Kees Sims räddade på nytt. Godwin Aguda fick ett friläge på returen men träffade stolpen. Aguda fick ytterligare ett bra läge på tilläggstid, men sköt då över ribban. Det stannade vid 1-1 för FFF. Ett frustrerande resultat. Gulvitt ville så mycket mer.