Onsala BK

NYHETER

MELKER NILSSON

NUMMER 28 | POSITION MITTFÄLTARE

Innermittfältaren Melker Nilsson var Falkenbergs FF:s sista tillskott till A-truppen under säsongen 2019. Melker kom från Malmö FF och är en passningssäker mittfältare med fin spelförståelse. 22-åringen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2024. Hans pappa Joakim gjorde 27 A-landskamper för Sverige på 80- och 90-talet och medverkade i OS 1988, VM 1990 och EM 1992. Joakim vann också SM-guld 1988. Under 2020 fick Melker göra allsvensk debut. Det blev totalt sju framträdanden i högsta divisionen under säsongen. En viktig kugge på mittfältet de senaste åren.

Statistik FFF
Matcher: 133
Mål: 5

GÅ PÅ MATCH - TRE ENKLA STEG

KÖP BILJETT

För att undvika långa köer på Falcon Alkoholfri Arena så uppmanar vi till förköp.

KÖP DIN BILJETTPROGRAMBLAD

LADDA NER APPEN - FFF LIVE

Håll koll på matchen och få de senaste nyheterna om laget! Finns både på Google play och App Store.

KÖP PROFILKLÄDER

Välkommen in och köp dina profilkläder hos oss på sportkontoret på vardagar, i grilltältet på matchdagar eller hos Intersport i Falkenberg.

Våra huvudpartners

Unibet-Logo