Ariana FC
Det blev en sur 2-3-förlust borta mot FC Trollhättan. Godwin Aguda och Tim Stålheden gjorde varsitt reduceringsmål på slutet men det hjälpte föga.

FFF inledde matchen helt okej. Efter en kvart hade FFF en jättechans men då gjorde hemmamålvakten en jätteräddning på Tim Stålhedens nick. FFF hade fler lägen att ta ledningen men fick inte in bollen. FC Trollhättan hade ett läge i första halvlek men då stod Anton Andersson i vägen.

Fyra minuter in i andra halvlek tog FC Trollhättan ledningen genom Argjend Malaj. En kvart senare gjorde FFF två byten. Lucas Sibelius och Rasmus Andersson äntrade planen. FFF fick inte spelet att stämma och istället gjorde FC Trollhättan 2-0. Kevin Liimatainen sköt in bollen via ett FFF-ben. Gulvitt bytte in Melker Larsson och Oliver Silverholt. I 87:e minuten tryckte Cihan Sener in 3-0 efter flipperspel i FFF:s straffområde. I 89:e minuten nickade Godwin Aguda in 1-3 och två minuter senare fick FFF straff (den första på över två år) sedan Godwin Aguda fällts. Leonardo Farah Shahin stegade fram och sköt. Dessvärre gjorde Cameron Hogg en stark räddning nere vid stolproten. FFF fortsatte trycka på och fick in en andra reducering efter ett nytt nickmål, denna gång av Tim Stålheden. Dessvärre kom FFF inte närmare än så utan föll med 2-3. För Gulvitts del handlar det nu om att snabbt repa nytt mod och hitta tillbaka till vinnarspåret.