Lilla Träslövs FF
FFF vann med 2-0 efter en solid insats i Stångby. Målen gjordes av Nils Bertilsson och Oskar Lindberg.

Redan i femte minuten tog FFF ledningen. Efter ett fint FFF-anfall spelade Melker Nilsson fram ytterbacken Nils Bertilsson som med ett precist avslut förpassade bollen i nät. FFF tillät inte Torns IF att skapa något av värde. Det enda Anton Andersson behövde rädda var ett skott utifrån som keepern gjorde ett stabilt ingripande på. Istället var det FFF som var nära att göra 2-0. Oskar Lindberg skaffade sig ett friläge i slutminuterna av första halvlek men då räddade målvakten. FFF gick till pausvila i 1-0-ledning.

Ledningen skulle komma att dubbleras fyra minuter in i andra halvlek. Leonardo Farah Shahin serverade Oskar Lindberg som gjorde 2-0 med ett bra avslut. Med en halvtimme kvar att spela bytte FFF in Hugo Tilly och Isaac Shears och med en kvart kvar att spela kom också Lucas Sibelius och Melker Larsson in i spel. FFF, som också bytte in Gabriel Johansson i slutminuterna, kontrollerade tillställningen och vann med 2-0. Gulvitt var solitt bakåt och gjorde två fina mål framåt. Det saknades inte chanser till ett tredje mål. Exempelvis hade Hugo Tilly två lägen men det stannade vid 2-0. FFF lämnade Tornvallen i Stångby med tre fina poäng i bagaget. Många spelare gjorde en bra insats men frågan är om inte Christoffer Carlsson var bäst på plan som bollvinnare och slitvarg på innermittfältet.
– Jag tycker att vi gjorde en bra laginsats, höll det kompakt och skapade många lägen. Det var väldigt skönt att näta, säger målskytten Oskar Lindberg.