fbpx
Falkenbergs FF
Varbergs GIF
Falkenbergs FF har skrivit ett samarbetsavtal med bolaget Never Offside och deras Nätverks- och Kommunikationsverktyg Score med syftet att öka affärsnyttan för våra partners och vässa kommunikationen ifrån klubben. De förutsättningar som pandemin har fört med sig under innevarande säsong gjorde beslutet att göra en investering för våra partners lätt.

– För att stärka varandras affärsnytta kommer alla som är medlemmar i Nätverket få tillgång till vår nya app. Det är en app där våra nätverkspartners kan knyta kontakter med varandra, få senaste nytt från Falkenbergs FF och inte minst kunna marknadsföra egna erbjudanden för Falkenbergs FFs samarbetspartners, säger marknadschef Linus Folkesson.

Never Offside, bolaget som utvecklat Score ser fram emot samarbetet. Bolaget som består av personer med bakgrund från IT- och Sporträttighetsbranschen är på stark frammarsch och arbetar idag med ett flertal klubbar i de största svenska ligorna.

– Vi är jätteglada för förtroendet ifrån Falkenberg och ser verkligen fram emot att hjälpa klubben stärka sina kommersiella rättigheter utveckla klubbens erbjudande och kommunikation. Effekterna av Corona har tydliggjort hur viktigt det är för rättighetsinnehavare att skapa värden för sina partners utöver de som hemmamatcherna genererar. Vi är glada att allt fler klubbar, likt Falkenberg, har tagit initiativ för att göra det.” säger Christer Haglund som är VD och en av grundarna till Never Offside.

Appen kommer att introduceras för våra partners nu inom kort och därefter sätter arbetet igång för att alla partners skall ha sina kontaktuppgifter och erbjudanden klara på så kort tid som möjligt. Utöver bättre förutsättningar för partners att göra fler bra affärer så får klubben genom Score en ny exklusiv kommunikationskanal och ett nytt administrationsverktyg för partnerevents.

– Appen ger också oss i Falkenbergs FF möjlighet att ha en snabb och tydlig kommunikation med våra samarbetspartners som är en viktig aspekt för oss. Vi kommer kunna kommunicera nyheter både inom det sportsliga men även informera om och administrera framtida partnerevent. Vår förhoppning är att vi med hjälp av vår nya app ska bli både snabbare och mer informativa om det som händer i det dagliga i Falkenbergs FF. Vi hoppas att våra partners likt oss ser värdet i detta samarbete, avslutar Linus Folkesson.

Kontakter:
Linus Folkesson, Marknadschef linus.folkesson@falkenbergsff.se
Christer Haglund, VD Never Offside christer.haglund@neveroffside.se