IF Centern
Tyvärr blev det en 0-3-förlust för damerna i Varberg under fredagskvällen. Varbergs BoIS var numret för stort denna gång.

Hemmalaget tog ledningen efter tolv minuter genom Anna Johansson. FFF saknade inte chanser att få till en kvittering men 1-0 var ställningen efter 45 spelade minuter på Håstens IP:s konstgräs. Nio minuter in i andra halvlek utökade Varbergs BoIS ledningen tack vare ett mål av Leonor Mangas Larsson. I 77:e minuten satte BoIS spiken i kistan efter ett straffmål av Matilda Mårtensson. Det ville sig helt enkelt inte för FFF denna kväll.

– Vi gjorde en bra första halvlek där vi skapade en hel del chanser. I andra halvlek försökte vi trycka på men lyckades inte. Vi var helt enkelt inte där idag. Det är bara att ta nya tag och gnugga på, säger assisterande tränare och sportchef Fredrik Wisén.