fbpx
Jönköpings Södra IF
Falkenbergs FF
DELA
På fredagsmorgonen var det premiär för Falkenbergs FF gåfotboll och det var många spelsugna som dök upp till första träningen.

Det blev ett mycket lyckat första tillfälle för vår nystartade gåfotboll där solen strålade på de aktiva. Aktiviteten riktar sig till personer som är 60+ och på denna historiska första träning var det inte mindre än 15 laddade deltagare som var med. Den timslånga träningen inleddes med en lättare uppvärmning och därefter var det tvåmålsspel som gällde. Efteråt bjöds det på kaffe och fika i klubblokalen på arenan.

En av de glada deltagarna var Anneli Andersson.
– Vi har längtat efter att få komma igång och efteråt när vi gick hem sa vi till varandra – så roligt detta var! Det blir en annan form av motion med en variation av rörelser vilket känns jättepositivt. Och även om man inte får springa så känner man ruschen i kroppen! Men det absolut viktigaste är glädjen, att komma ut och röra på sig och ha roligt tillsammans med andra. Kul också att det var en blandning av människor både åldersmässigt och kvinnor och män. Jag kommer absolut att fortsätta!

Vill du också testa gåfotboll? Då är du varmt välkommen till Kristineslätts konstgräsplan (7-mannaplanen) där vi har gåfotboll kl. 09-10 på fredagar. Inga förkunskaper krävs och det enda som behövs är ett par lämpliga skor.

Vid frågor, kontakta Håkan Nilsson på hakan.nilsson@falkenbergsff.se