fbpx
Falkenbergs FF
Torns IF
DELA
Falkenbergs FF segrade med 2-1 i Jönköping efter påpassliga mål av Remo Gotfredsen Grgic och Godwin Aguda.

Remo Gotfredsen Grgic gav FFF ledningen i tionde minuten efter att ha chippat in bollen på pass från Oskar Lindberg. Gulvitt hade bud på fler mål men det stannade vid 1-0 efter 45 spelade minuter.
– Jag såg att Oskar Lindberg fick bollen på högerkanten och att jag hade en fin yta framför mig att attackera på. Han slog den perfekt och målvakten kom ut så jag tänkte att denna måste jag lobba över och så blev det. Ett fint fotbollsmål, säger Remo Gotfredsen Grgic som gjorde sin första seriematch från start denna säsong efter skada.

J-Södra kvitterade efter dryga timmen men FFF svarade snabbt och återtog ledningen efter en fast situation. Godwin Aguda blev målskytt som så många gånger förr. Det finfina inlägget stod Leonardo Farah Shahin för. FFF, som bytte in Rasmus Andersson, Lucas Sibelius, Isaac Shears och Melker Larsson i andra halvlek, kunde hålla undan utan problem och vann med 2-1 borta mot Jönköpings Södra. Remo Gotfredsen Grgic var glad över att hamna i målprotokollet.
– Jag tycker att jag gjorde en bra insats med mål och löpmetrar. Extra kul som offensiv spelare att kunna bidra. Vi gjorde inte vår bästa insats idag men vi krigade i alla fall och gjorde två fina mål. Nu gäller det bara att bygga vidare efter dessa två sköna bortasegrar, säger yttern.
Han hyllar de gulvita supportrarna.
– Bortastödet är magiskt. Det ger alltid oss en extra push. Kul att så många vill följa med och det var en vinst för dem, säger Remo Gotfredsen Grgic.

Text: Eric Nilsson
Foto: Lollo Skagerfält