Laholms FK
Toppmötet i Lund slutade oavgjort, 2-2, sedan alla fyra mål fallit i första halvlek. FFF lyckades dessvärre inte avgöra i andra halvlek.

Efter en jämn inledning tvingades FFF till ett byte redan i 16:e minuten. Skadade Tim Stålheden ersattes av Tobias Helldén. Tidigare under dagen hade också Wilhelm Ärlig och Oskar Christiansson tvingats kasta in handduken på grund av sjukdom.
– Det är helt okej med mig. Jag fastnade i gräsmattan, för den var så torr, och stukade foten. Förhoppningsvis läker det snabbare eftersom jag inte spelade vidare på den. Det hade inte gått, säger Tim, som hoppas kunna spela mot Åtvidaberg nästa helg.
Under första halvtimmen hände inte mycket i chansväg utöver ett läge för Oliver Hintsa i minut 18. I 33:e minuten tog Lunds BK ledningen sedan FFF agerat tafatt i egen box och Linus Olsson tryckt in bollen. Åtta minuter senare replikerade FFF. Oliver Hintsa hittade fram till Remo Gotfredsen Grgic som stod för en fin individuell prestation när han prickade in kvitteringen. Tyvärr var FFF-spelarna inte påkopplade efter målet och Lunds BK kunde direkt göra 2-1. Dennis Olofsson fick stå helt fri och peta in bollen från nära håll. Som tur var hann FFF få in ännu en kvittering strax före pausvilan. Remo Gotfredsen Grgic träffade stolpen och Godwin Aguda rakade sedan in bollen.

I andra halvlek hade FFF väldigt svårt att skapa rejäla målchanser. Lunds BK gjorde två mål, men båda blev korrekt avvinkade för offside. Och de kunde också gjort mål när FFF slarvade och gav hemmalaget ett rent friläge. Men då kastade sig Gabriel Johansson och stod för en ypperlig brytning till hörna. FFF gjorde två byten i andra halvlek. Lucas Sibelius kom in med en halvtimme kvar och i slutminuterna byttes Melker Larsson in. Det för dagen rödklädda FFF skapade lite tryck under slutminuterna men var aldrig riktigt nära att få in ett segermål. Toppmötet slutade oavgjort, 2-2.
– Det är en bra poäng. Nu har vi mött alla topplagen på bortaplan, sedan ska vi slå dem på hemmaplan, säger målvakten Anton Andersson.