fbpx
Falkenbergs FF
Varbergs GIF
FFF:s damer ångar på i division 3! Ikväll blev det en 3-0-seger på Hedevi i derbyt mot Ullareds IK. Och tack vare segern tog FFF över serieledningen från Norvalla.

Ullareds IK gav dock mycket tufft motstånd. Det dröjde till slutminuten i första halvlek innan FFF kunde ta ledningen. Notoriska målskytten Stina Wisén höll sig då framme och sköt in ledningsmålet. 1-0 till FFF var också ställningen i paus. Knappa kvarten in i andra halvlek ordnade Klara Helgesson 2-0 och i 65:e minuten spikade Stina Wisén slutresultatet till 3-0. Suveräna målvakten Milla Svensson höll nollan ännu en gång. I och med segern passerade FFF Norvalla och klev upp i topp i tabellen. Gulvitt har tio segrar på elva matcher och målskillnaden lyder 67-8.

– Derbykväll i Ullared med en härlig och stor publik. Vi vann med 3-0 och det känns riktigt bra. Men Ullared stretade emot bra och gjorde det svårt för oss. 1-0 kom i slutet på första. När vi sedan gjorde 2-0 så blev vi mer trygga och då ramlade 3-0 in. Nu är vi spellediga till nästa helg, så det blir till att gnugga på lite detaljer som vi kan förbättra tills dess, säger tränaren och sportchefen Fredrik Wisén.

Text: Eric Nilsson
Foto: Svempa Mjöberg