fbpx
Falkenbergs FF
Norrby IF
DELA
Falkenbergs FF:s U21-lag mötte ikväll Trelleborgs dito på Falcon Alkoholfri Arena. Lagen delade på poängen efter att ha spelat 1-1.

Första halvlek var jämn spelmässigt och det var böljande spel. Det var dessvärre för FFF:s del gästande Trelleborg som tog ledningen. De gjorde 1-0 i 28:e minuten efter att ha förvaltat ett skott från höger och ledde i halvtid. Tre minuter in i andra halvlek kvitterade FFF och det var ett klassmål publiken fick se. Edi Sylisufaj överstegsfintade, vek in och sköt ett hårt skott i krysset. Fler mål blev det inte på Falcon Alkoholfri Arena. Trelleborg var närmast ett avgörande, men FFF räddades av stolpen i 85:e minuten. FFF fick nöja sig med en poäng.

– Första halvlek var inte så bra. Vi fick inte ordning på vårt presspel och hade lite svårt att hantera Trelleborgs press. Andra halvlek blev bättre och vi kunde kvittera efter ett fint mål av Edi, säger tränare Jonas Axeldal.