fbpx
Falkenbergs FF
Lunds BK
Falkenbergs FF har idag signerat en avtalsförlängning tillsammans med adidas och Intersport vilket innebär att de fortsätter vara officiell dräktleverantör till FFF i ytterligare minst fyra år.

Det är med både glädje och stolthet som Falkenbergs FF idag kan meddela att samarbetsavtalet med adidas och Intersport förlängts till och med 2025.

– Det känns fantastiskt att fortsätta samarbetet med adidas och Intersport. Att de vill fortsätta på samma nivå som tidigare ger oss en stark tilltro och långsiktighet i vårt samarbete, säger klubbchef Patrik Lundgren om förlängningen.

Mikael Bjärsmyr från adidas fortsätter:
– Vi är både stolta och glada över möjligheten att få fortsätta det fina samarbetet vi startade 2020. Att FFF fokuserar på både sin elit- och ungdomsverksamhet är av stor vikt för oss. Vi ser fram emot fyra framgångsrika år tillsammans.

– Vi på Intersport är också väldigt stolta och glada att få möjligheten att fortsätta bygga och utveckla relationen med Falkenbergs FF och vara en del av deras viktiga insats i samhället där barn och ungdomar får möjlighet till ett aktivt liv varje dag! säger Sebastian Johansson, Teamsäljare Intersport Falkenberg.

Bild: Mikael Bjärsmyr, Patrik Lundgren & Sebastian Johansson