Laholms FK
Det var olidligt spännande men i 92:a minuten frälste Nsima Peter hela Falkenberg! Falkenbergs FF spelar i allsvenskan även 2020!

Första halvlek var en jämn historia. Men det var FFF som hade den största chansen. AFC Eskilstunas målvakt Levchenko tappade bollen, som damp ner framför fötterna på Anton Wede. Mittfältaren drog till men fick se bollen gå över mål. Det blev inga mål under den första halvleken.

Det var FFF som började bäst i andra halvlek. Ju längre halvleken led desto klarare blev FFF:s målchanser. I slutskedet öste FFF på framåt. FFF missade flera chanser på kort tid. I 90:e minuten byttes Robin Östlind in istället för Christoffer Carlsson. Sedan fick FFF en superchans där man kom fyra spelare mot en men misslyckades med att göra mål. I 92:a minuten kom det förlösande målet. Nsima Peter drog med sig bollen och lättade in den i mål. Falcon Alkoholfri Arena exploderade och otroligt glada spelare firade målet framför klacken. FFF höll sedan undan och firade tre poäng och nytt allsvenskt kontrakt! Då Sirius samtidigt besegrade Kalmar med 3-0 passade FFF smålänningarna och klarade sig kvar utan kval!