Norrby IF
Falkenbergs FF låg under mot Trönninge i paus i DM men vände och vann med 4-2 tack vare mål av Teddie Johansson, Melker Svensson, Oskar Christiansson och Sewen Emilov.
Efter 45 spelade minuter ledde Trönninge med 2-1. FFF:s kvittering till 1-1 gjordes av Teddie Johansson, på pass från Oskar Christiansson. I paus byttes Melker Nilsson ut till förmån för Lucas Sibelius. Melker Svensson kvitterade till 2-2 med en läcker chipp tidigt i andra halvlek och sen fick FFF bättre ordning på grejerna. Oskar Christiansson ordnade 3-2 efter framspelning från Elliot Hintsa. Sewen Emilov kunde därefter sätta spiken i kistan fram till 4-2, vilket också blev slutresultatet.
– Jag tycker att vi startade lite segt , men sen vände det! Jag tycker att insatsen var helt okej. Vi gjorde lite för många misstag i början men det blev bättre sen. Vi kunde såklart gjort det bättre från start. Det var många som inte hade spelat med varandra. Men det kommer, säger 18-åringen.
Vid 4-2-målet fick han bollen utanför straffområdet och sköt sedan in den vid bortre stolpen.
– Det känns skönt att jag fick in mitt andra mål, säger Sewen Emilov.