fbpx
Falkenbergs FF
Lunds BK
Yttern Oliver Hintsa, 23, lämnar Falkenbergs FF efter tre säsonger.

Oliver Hintsa kom till FFF inför säsongen 2021 och gjorde då tre mål på 27 matcher i superettan. I division 1 södra har det blivit 18 mål på 56 matcher. Fler matcher eller mål blir det inte. Åtminstone inte denna gång.
– Efter mina tre år i klubben har jag valt att gå vidare och det var ett väldigt tufft beslut eftersom Falkenbergs FF är en väldigt unik klubb med sin familjära stämning. Jag kände att det var dags för mig att få en ny utmaning i livet, säger Oliver Hintsa och fortsätter:
– Jag vill tacka alla personer runt om föreningen, men speciellt Håkan, Patrik och David för det sätt som de jobbar med klubben. Jag vill också rikta ett stort tack till de otroliga supportrarna som oavsett väder är där. Falkenbergs FF är en stor familj och jag önskar FFF ett stort lycka till.

FFF:s sportchef David Svensson kommentarar avskedet:
– Det är en duktig fotbollsspelare och en väldigt fin person som efter sina tre år i FFF nu går vidare. Vi har haft bra samtal med Oliver och hade gärna sett en fortsättning i den gula tröjan men har samtidigt full förståelse för hans önskan om en ny utmaning. Vi tackar för hans tid hos oss och önskar honom självklart stort lycka till framöver, säger David Svensson.

Text: Eric Nilsson
Foto: Robert Boman