fbpx
Falkenbergs FF
Lunds BK
Så sent som i söndags besegrade Falkenbergs FF IFK Malmö med 3-0 på hemmaplan. Klockan 16.00 imorgon eftermiddag väntar samma lag på bortaplan, när serien vänder.

– Vi är redo för en ny match. Vi har haft bra träningar i veckan och en bra DM-match där många fick spela. Vi har många som är redo för match. Under denna tajta period, med match både lördag och tisdag, behöver vi låta fler vara aktiva. Och det är tuff konkurrens i laget, säger Christoffer Andersson.
Han menar att det mentala är viktigt när matcherna kommer så tätt inpå varandra.
– Det är viktigt att vi kopplar på igen och ser till att göra rätt saker från början. Vi har fokuserat mycket på vårt spel denna vecka. Vi är lite osäkra på vad IFK Malmö kommer göra efter en match som de kanske inte var helt nöjda med hur den såg ut. Vi är beredda på det mesta och har fokuserat väldigt mycket på vårt sätt att spela, våra relationer och att se till att ha en fysiskt bra grund inför matchen. Vi är redo och sugna på tre poäng på Malmö Stadion och kommer gå för det till 100 procent, säger FFF:s huvudtränare.

Robin Hofsö missade matchen mot IFK Malmö i söndags på grund av sjukdom. Nu är FFF:s bäste målskytt tillbaka och åter med i truppen.
– Oskar Christiansson är inte helt kurant än men börjar närma sig, säger Christoffer Andersson.
Carl Martinsson är långtidsskadad sedan tidigare.

Truppen består av följande 19 spelare:
1. Tim Erlandsson
2. Gabriel Johansson
4. Tim Stålheden
5. Adam Eriksson
7. Sewen Emilov
8. Tobias Karlsson
9. Oliver Hintsa
10. Robin Hofsö
11. Wilhelm Ärlig
12. Christoffer Carlsson
13. Umar Bala Muhammed
16. Nadeem Omar
17. Lucas Sibelius
18. Linus Borgström
20. Linus Dahl
24. Taylor Silverholt
28. Melker Nilsson
30. Godwin Aguda
33. Melker Larsson

Mot tre nya poäng!

Text: Eric Nilsson
Foto: Robert Boman