fbpx
IFK Fjärås
Falkenbergs FF
Falkenbergs FF:s anfallare Leonardo Farah Shahin, som svarade för elva mål och åtta assist i seriespelet i år, har blivit uttagen till ett läger med Libanons landslag. Lägret pågår mellan den 19 och 28 december.

Han är väldigt glad över uttagningen.
– Det känns jättebra. Det är såklart en stor ära för mig att få representera Libanon för första gången. Lägret är tänkt att vara förberedelser inför Asiatiska mästerskapen i januari som hålls i Qatar. Det ska bli spännande att få åka och göra sitt bästa för att få vara med i truppen till Qatar, säger Leonardo Farah Shahin.
Familjen och släkten är stolt.
– Ja, självklart. De är stolta och glada. Jag har mycket nära släkt i Libanon och de är såklart väldigt taggade på det hela.
Tanken är att det ska bli en träningsmatch under lägret. Vid speltid blir det A-landslagsdebut för ”Leo”, som gjorde två U19-landskamper för Sverige 2021 men som sedan valt att representera Libanon.
– Det skulle kännas fantastiskt. Det är svårt att föreställa sig känslan nu men det hade definitivt varit ett stort ögonblick för mig, säger FFF-anfallaren.

Lycka till, ”Leo”!

Text: Eric Nilsson
Foto: Robert Boman