fbpx
Falkenbergs FF
Varbergs GIF
Gustav Molin lämnade GIF Sundsvall för Falkenbergs FF så sent som den 1 februari. Nu väljer den 21-årige målvakten att lämna FFF och avsluta fotbollskarriären.

Gustav Molin berättar själv om beslutet:
– Jag har valt att avsluta karriären på grund av att livet är för kort för att inte följa sina drömmar och gå efter dem. Jag har inte känt mig helt hemma i fotbollens vardag och känner nu att jag inte kan tveka längre. Ett extremt tufft beslut på väldigt många sätt men ett beslut som måste göras när passionen för det man gör inte finns där. Jag vill tacka alla som varit inblandade och hjälp mig under min tid i fotbollen och önskar alla i FFF ett stort lycka till. I Falkenberg har jag känt mig välkommen och blivit väl omhändertagen under mina månader här vilket jag är jättetacksam över, säger 21-åringen.

FFF:s sportchef David Svensson konstaterar att det såklart inte är ett roligt beslut.
– Självklart är det tråkigt. Vi värvade Gustav för att det är en duktig målvakt som vi trodde mycket på. Att han nu känner att han vill avsluta sin karriär kommer naturligtvis som en stor överraskning och tidpunkten är väl inte optimal. Men för oss är det helt avgörande att vi har motiverade spelare som vill vara med på den resa som vi gör tillsammans och när Gustav känner som han gör ser vi från föreningens sida att det inte finns något annat alternativ, säger David Svensson.

FFF önskar Gustav Molin lycka till framöver.

Text: Eric Nilsson
Foto: Robert Boman