Laholms FK
Falkenbergs FF:s U21-lag besegrade idag BK Häcken med 2-1 efter segermål av mittbacken Mohammad ”Mokki” Ahmadi.

Första halvlek var en jämn historia och ett mål föll. Det var Semir Bosnic som spräckte nollan genom att nicka in BK Häckens ledningsmål i 36:e minuten. Men FFF reste sig efter paus och stod för en imponerande vändning mot namnkunnigt motstånd. Andra halvlek var sex minuter gammal när vänsteryttern Umar Bala Muhammed skickade in kvitteringen. Drygt 20 minuter senare, närmare bestämt i 73:e minuten, skulle FFF också fullborda vändningen. Reslige mittbacken och tillika dagens lagkapten Mohammad Ahmadi höll sig framme och tryckte in 2-1, som skulle visa sig bli det avgörande målet. FFF höll nämligen undan och inkasserade en fin seger på hemmaplan i U21 allsvenskan mellersta.

– Jag tycker att vi gjorde en bra match. Vi hade stundtals ett bra passningsspel med kombinationer som ledde till avslut. Vi gjorde en gedigen försvarsinsats, berömmer tränaren Jonas Axeldal.