fbpx
Falkenbergs FF
Vinbergs IF
Imorgon förmiddag är det dags för Falkenbergs FF:s herrlags första träning år 2020. Klockan 10.30 drar FFF i gång säsongen 2020 i Vinberg.

Hasse Eklund ser fram emot uppstarten.
– Det ska bli kul att köra i gång träningen igen. Man får lite abstinens av att vara ledig och den fina sammanhållningen som finns i klubben gör att man längtar tillbaka. Nu har vi varit lediga och samlat energi och man är återigen redo att kavla upp ärmarna i ett försök att förbättra förra årets resultat med en plats i allsvenskan utan kval, säger huvudtränaren.

Om inget oförutsett inträffar kommer samtliga av de befintliga spelarna i A-truppen att delta. Det innebär att nyförvärven Kwame Kizito och Tim Erlandsson samt de uppflyttade spelarna Gabriel Johansson, Mohammad Ahmadi, Carl Martinsson och Rasmus Fridolf gör sina första träningar som kontrakterade FFF-spelare under morgondagen.
– Svar ja. Jag har ännu inte hört något annat, säger Hasse Eklund.

FFF inleder året med dubbla pass under tisdag och torsdag innan det är dags för ett singelpass på fredag.
– Det ska bli riktigt kul att starta upp träningen! Det ska framförallt bli kul att få träffa alla igen, säger mittbacken Calle Johansson, som får medhåll av mittfältaren Marcus Mathisen:
– Det ska faktiskt bli jätteskönt! Det har varit en lång och behövlig semester, men nu är man sugen på att dra i gång igen och få träffa alla och ha bollen vid fötterna igen, säger dansken.

Text: Eric Nilsson
Foto: Glenn T. Unger