fbpx
Falkenbergs FF
Kristianstad FC
Under förmiddagen genomförde Falkenbergs FF:s A-trupp årets första träningspass i Vinberg. Nyförvärven Kwame Kizito och Tim Erlandsson var på plats, liksom resten av A-truppen. Nu börjar förberedelserna inför allsvenskan 2020!

Hasse Eklund njöt av att vara tillbaka på träningsplanen och var nöjd med det han såg sina spelare utföra.
– Riktigt roligt att vara tillbaka i träning. Grabbarna hade hög intensitet och mycket energi på träningen. De verkade ha kört på bra under ledigheten, men hur bra de har tränat vet vi först efter veckans slut då vi summerar träning och löptester. Förvånansvärt hög kvalitet i passningsspelet gladde mig då det är en del som tränarteamet vill utveckla i år, säger FFF:s huvudtränare.

Nsima Peter, som blev den stora hjälten när FFF säkrade nytt allsvenskt kontrakt på tilläggstid i sista omgången mot AFC Eskilstuna, är också glad över att träningen dragit i gång.
– Det känns härligt att vara tillbaka i träning. Första träningen kändes okej. Jag är förberedd för försäsongen, säger Nsima Peter.

Nytillskottet från BK Häcken, Kwame Kizito, trivdes direkt.
– Träningen gav mig en bra känsla. Det kändes bra att träffa mina nya lagkamrater. De är väldigt trevliga och vi är en familj nu, säger anfallaren.

Text: Eric Nilsson
Foto: David Svensson