fbpx
Falkenbergs FF
Oskarshamns AIK
DELA
Du som förra säsongen hade säsongskort på sittplats måste förnya ditt säsongskort senast 31 januari kl. 12.30 för att vara säker på att få behålla din plats.

Tiden går fort och vi vill påminna dig som ifjol hade säsongskort på sittplats, och ännu inte har förnyat din plats, att du har den reserverad fram till den 31 januari kl. 12.30. Om du inte förnyar ditt säsongskort innan dess kommer platsen att släppas upp till försäljning.

Det har skickats ett mejl till dig som har registrerat din e-postadress med information om hur du går tillväga för att hämta ut din reservation och därmed förnya ditt säsongskort.
Vi ber dig som inte har fått något mejl att ta kontakt med oss för att få hjälp med att förnya ditt säsongskort (se kontaktuppgifter längre ned på sidan).

Till säsongen 2020 kommer samtliga säsongskortsinnehavare att få nya fysiska kort. Dessa hämtas ut på sportkontoret till våren 2020.

Vanliga frågor

När börjar försäljning av säsongskort?
• Förnyelse av säsongskort pågår 28 november 2019 till 31 januari 2020
• Nyförsäljning av säsongskort börjar 2 december 2019 kl. 13.00

Hur förnyar jag mitt säsongskort?
Det har skickats ett mejl till dig som har sittplats och har din e-postadress registrerad med information om hur du går tillväga för att hämta ut din reservation och därmed förnya ditt säsongskort.
Vi ber dig som haft säsongskort på sittplats men inte har fått något mejl att ta kontakt med oss för att få hjälp med att förnya ditt säsongskort. Skicka ett mejl till fff@falkenbergsff.se.

Om du har haft säsongskort på ståplats går du in på falkenbergsff.ebiljett.nu och köper ditt säsongskort där (du gör ett nytt köp, ej förnyelse).

Hur betalar jag mitt säsongskort?
falkenbergsff.ebiljett.nu finns följande betallösningar: Swish, kredit- och betalkort, internetbank. På Falkenbergs FF:s kontor kan du betala med kredit- och betalkort eller Swish.

Är säsongskortet personligt?
Nej, säsongskortet är inte personligt. Får du förhinder att gå på en match får du gärna överlåta det till någon annan.

Kan jag byta plats?
Ja, då är du välkommen att ta kontakt med oss. Se kontaktuppgifter nedan.

Jag har ytterligare frågor angående säsongskort, vart vänder jag mig?
Kontakta oss på fff@falkenbergsff.se.
Du är också välkommen in till oss på kontoret på måndag-torsdag 13.00 – 15.00 (vänligen respektera dessa tider då det är begränsad bemanning).

Foto: Robert Boman