fbpx
Falkenbergs FF
Vinbergs IF
Vänsterfotade mittfältaren Tuva Persson, assisterande tränaren Johan Klingborg och målvaktstränaren Per-Ola ”Posa” Svensson förstärker Falkenbergs FF dam.

Tuva Persson kommer närmast från Halmia, där hon förra säsongen gjorde 19 matcher i division 1. Hon har tidigare också representerat Böljan på samma nivå.
– Vi är väldigt glada över att Tuva Persson är klar för FFF dam. Hon är en spelare med grymt go inställning och fin teknik. Vi får med Tuva in extra styrka och en känslig vänsterfot på mittfältet som både kommer leverera mål och bra passningsspel. Tuva har fostrats i Böljan där jag tidigare har varit hennes tränare i flera år. Så det här känns extra kul. Varmt välkommen Tuva säger vi i Falkenbergs FF, säger sportchefen och assisterande tränaren Fredrik Wisén.

Det är också klart att ledarteamet förstärks med assisterande tränaren Johan Klingborg och målvaktstränaren Per-Ola ”Posa” Svensson. De kompletterar huvudtränare Camilla Hamnemo och assisterande tränarna Stefan Karlsson och Fredrik Wisén.
–  I och med att vi alla jobbar heltid vid sidan om fotbollen så kommer detta att höja kvalitén på samtliga plan, säger Wisén.

Text: Eric Nilsson
Foto: Robert Boman/Svempa Mjöberg