fbpx
Falkenbergs FF
Lunds BK
Landslagsmeriterade målvakten Viktor Noring kom till Falkenbergs FF inför förra säsongen och gjorde bra ifrån sig. Nu har han signerat ett nytt tvåårskontrakt med FFF.

Viktor Noring värvades i slutet av maj som ersättare till korsbandsskadade Tim Erlandsson. Noring tog under säsongen över som förstemålvakt och gjorde 19 allsvenska matcher, varav 18 från start. Nu är Falkenbergs FF och Viktor Noring överens om en fortsättning. 29-åringen har skrivit på för två nya år i FFF.
– Både från vår och Viktors sida har intentionen hela tiden varit att förlänga kontraktet. Och nu har vi förlängt med två år. Viktor gjorde bra nytta både på och utanför plan och är en bra kille att ha i omklädningsrummet. Han gjorde det bra under förra säsongen och bidrar med trygghet till laget, säger sportchef Håkan Nilsson.

Viktor Noring är mycket nöjd över att även i fortsättningen få tillhöra Falkenbergs FF.
– Det känns oerhört bra att kontraktet är på plats och att man nu kan blicka framåt till försäsongen och till slut till när superettan drar igång! Anledningen till att jag valde att förlänga med Falkenbergs FF är på grund av den kontinuitet som finns när det kommer till tränarstab och spelartrupp. Den stabilitet som finns för tillfället gör att vi på allvar ska utmana om att vara ett av de lag som spelar i allsvenskan 2022. Sedan är Falkenbergs FF en klubb som inte bara värnar om fotbollsspelaren utan bryr sig om människan, samma värderingar som jag står för, säger målvakten, som redan har anslutit till träningen.

Text: Eric Nilsson
Foto: Linus Folkesson