fbpx
Falkenbergs FF
Vinbergs IF
Det blev oavgjort för damerna i premiären borta mot Stafsinge. FFF ledde med 2-0 tack vare två mål av Agnes Juraskovic men Stafsinge kom tillbaka och kvitterade till 2-2, vilket också blev slutresultatet.

Ställningen var 0-0 i paus i division 2-derbyt. Tio minuter in i andra halvlek prickade Agnes Juraskovic in ledningsmålet för FFF. Sju minuter senare gjorde hon sitt andra mål för dagen och skaffade FFF en tvåmålsledning. Men Stafsinge gav sig inte. De gjorde två mål inom loppet av tre minuter och kvitterade tillställningen. Fler mål blev det inte och lagen fick nöja sig med en premiärpoäng vardera.
– Vi fick det riktigt hett om öronen i första halvlek. Stafsinge skapade en hel del chanser och hörnor som vi lyckades styra undan. I andra halvlek tog vi ledningen med både 1-0 och 2-0 genom Agnes Juraskovic. Stafsinge gjorde 1-2 och 2-2 ganska omgående. Vi får vara supernöjda med en poäng idag och sikta på tre pinnar nu på torsdag, säger sportchefen och assisterande tränaren Fredrik Wisén.

Text: Eric Nilsson
Foto: Robert Boman