Laholms FK
Falkenbergs FF:s damlag tog en storseger borta mot Snöstorp Nyhem under söndagskvällen. FFF vann med hela 9-0 och toppar alltjämt tabellen.

Redan efter fyra minuter ledde FFF med 2-0, snacka om smakstart! Emelie Bergbom och Klara Helgesson stod för målen. Innan första halvlek var över hade FFF gått ifrån till 4-0 tack vare två baljor av Stina Wisén inom loppet av två minuter. I andra halvlek gjorde FFF ytterligare fem mål och målskyttet var utspritt. Emma Andersson, Stina Wisén, Linn Albrektsson, Tea Ekman och Nora Johansson bidrog med en fullträff vardera i halvlek nummer två. FFF vann med 9-0 efter ännu en hållen nolla av Milla Svensson. Gulvitt står nu på elva vinster och en förlust efter tolv matcher i division 3. Målskillnaden lyder 76-8.

– Snöstorp Nyhem parkerade lågt redan från start. Men vi kom runt fint på kanterna och gjorde flera mål på passningar som kom från snett inåt bakåt. Vi gjorde också flera mål på skott utifrån. Att vi hade hela sju målskyttar idag är riktigt roligt, säger tränaren och sportchefen Fredrik Wisén nöjt.